Αυτή η νύχτα μένει: Η Διαμάντω μιλά και το twitter… υποκλίνεται!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Διαμάντω μιλά και το twitter… υποκλίνεται!

Αυτή η νύχτα μένει: Για μια ακόμη φορά η τηλεοπτική Διαμάντω μιλά, δίνει συμβουλές… και το twitter υποκλίνεται τόσο στην ερμηνεία της Άννας Μάσχα όσο και στον ρόλο της.

Απόψε είδαμε μια ακόμη σκηνή ανάμεσα σε εκείνη και την Νίτσα με τις δυο γυναίκες να μιλούν ειλικρινά και με ντομπροσύνη τόσο για τον Στρατή όσο και για τη σχέση της Νίτσας με τη Ζέτα.

Αυτό από μόνο του έφερε σωρεία αποθεωτικών σχολίων στο twitter.

Απόψε

Η πρόταση του Στρατή στον Παπαδόπουλο δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο που ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή για μία ακόμα φορά, συγκρούεται με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, ενώ η σχέση της με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Όμως προσπαθούν.

Η Μυρτώ κάνει ένα βήμα να πει την αλήθεια στον Μανωλάκη. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται. Ενώ η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή, το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου κι όταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved