Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό - Νεκρή η Αγγελική!
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό - Νεκρή η Αγγελική!

Μαύρο Ρόδο: Δραματικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA. 

Αιτία θα σταθεί η άγρια κόντρα ανάμεσα στον Θέμη και στον Βίκο, οι οποίοι δεν πρόκειται να ηρεμήσουν εάν δεν φύγει από τη μέση ο ένας από τους δύο.

Ο Βίκος δίνει εντολή σε έναν μπράβο του να εμφανιστεί, φορώντας μάσκα, μπροστά στον γιο του εχθρού του, τον Πέτρο, και να τον σκοτώσει, για να καταστρέψει τον Καστρινό.

Όπως θα δούμε προσεχώς, όλα οργανώνονται προσεκτικά και η εντολή του Βίκου μπαίνει σε εφαρμογή. Ο άντρας, που λειτουργεί υπό τις εντολές του Βίκου, είναι έτοιμος για μακελειό προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Πράγματι, βρίσκει τον Πέτρο, τον σημαδεύει και πυροβολεί. Ωστόσο, η Ελισάβετ, η οποία βρίσκεται μαζί με τον νεαρό, αντιλαμβάνεται γρήγορα τι συμβαίνει και δρα άμεσα. Τρέχει και σπρώχνει τον νεαρό, σώζοντάς τον από βέβαιο θάνατο.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για την Αγγελική, η οποία βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον γιο της και την Ελισάβετ και παρακολουθεί παγωμένη όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της. Μέχρι που πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Η σφαίρα που προοριζόταν για τον Πέτρο έχει πετύχει εκείνη.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ τρέχουν σαστισμένοι στο πλευρό της και προσπαθούν, με δάκρυα στα μάτια, να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Η Αγγελική είναι νεκρή. Ο άντρας που τράβηξε τη σκανδάλη τηλεφωνεί στον Βίκο, ενημερώνοντάς τον για την εντελώς απρόσμενη τροπή που πήρε το σχέδιό του.

Όταν εκείνος συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του σκοτώθηκε η γυναίκα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, σοκάρεται. Είναι απαρηγόρητος για την τροπή που πήρε το αδίστακτο σχέδιό του, ενώ την ίδια στιγμή ενημερώνεται και ο Θέμης, ο οποίος καταρρέει.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved