Maestro: Το μεγάλο φινάλε, οι σκηνές που μας συγκλόνισαν και η αποθέωση σε Καβογιάννη – Αλέξιου
Media

Maestro: Το μεγάλο φινάλε, οι σκηνές που μας συγκλόνισαν και η αποθέωση σε Καβογιάννη – Αλέξιου

Maestro: Η τελευταία «κλακέτα» πέφτει απόψε το βράδυ (15-12) στη σειρά που ήρθε και «κλόνισε» τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ο μέγας «μαέστρος» Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε ξανά την υπογραφή του σε ένα τηλεοπτικό αριστούργημα και το κοινό νιώθει ανακούφιση που πλέον ανοίγει «στρόφιγγα» για σκηνές που σε βάζουν στην ωμή πραγματικότητα!

Απαγορευμένοι έρωτες, πατριαρχεία, ενδοοικογενειακή βία, απληστία και όλα αυτά «δεμένα» με τη μουσική που έρχεται και απαλύνει τον πόνο σε κάθε περίσταση. Αυτά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν τα φοβήθηκε. Οι ήρωες του «τσαλακώθηκαν» και σε κάθε περίπτωση όλοι μας βρεθήκαμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Οι σκηνές που μας συγκλόνισαν

Η σκηνή της σεξουαλικής κακοποίησης που σόκαρε και η αποκάλυψη του δολοφόνου

Ο Χαράλαμπος κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του γιου του. Η Μαρία από την άλλη, το ανακάλυψε και έφτασε στα όριά της. Μάλιστα την είδαμε να ξεσπά και να ζητά να τον κλείσουν στη φυλακή καθώς όπως έλεγε όλα τα χρόνια την χτυπάει και δεν είναι ζωή αυτή που ζούσε.

Γροθιά στο στομάχι οι σκηνές με τον Χαράλαμπο ως παιδί

Oι flashback σκηνές από την παιδική ηλικία του Χαράλαμπου που ήταν πραγματικά μια γροθιά στο στομάχι, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι πολλές φορές οι κακοποιητικές συμπεριφορές έχουν να κάνουν και με τον τρόπο που μεγαλώνει κανείς

Η ανατριχιαστική σκηνή της Αλεξάνδρας για το αγέννητο παιδί της

Η σκηνή που πραγματικά συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνη με την σύζυγό του Ορέστη και την ανακοίνωση του γιατρού για το αγέννητο παιδί της. Άρχισε να ξεδιπλώνεται η ιστορία του Ορέστη με την πρώην σύζυγό του και τα όσα είδαμε στην οθόνη μας ήταν πραγματικά ανατριχιαστικά. Εκείνη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν όμως χρειάστηκε να ρίξει το παιδί.

Η σκηνή με την κακοποιητική συμπεριφορά του Χαράλαμπου στη γυναίκα και το παιδί του

Ενδοοικογενειακή βία, απειλές, ξύλο και οι εικόνες ήταν πραγματικά «γροθιά» στο στομάχι. Η Μαρία Καβογιάννη από την πλευρά της, αποθεώθηκε χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσει με την εικόνα της να γίνεται εφιάλτης σε κάθε άνθρωπο που έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

Η αποχαιρετιστήρια σκηνή της Χαρούλας στον αιώνιο έρωτά της

Ο βουβός πόνος της Χαρούλας Αλεξίου για τον αιώνιο έρωτά της ήταν επίσης μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς με την ίδια την τραγουδίστρια να αποθεώνεται από το κοινό!

Η Μαρία Καβογιάννη και η Χαρούλα Αλεξίου ήταν δυο από τα πρόσωπα της σειράς που σε κάθε προβολή το twitter τις αποθέωνε και είχε χίλιους λόγους!

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο «Maestro» έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι», έχει δηλώσει η Μαρία Καβογιάννη!

Το Maestro στο Netflix

Η δραματική σειρά του Παπακαλιάτη θα προβάλλεται πλέον παγκόσμια και μάλιστα η μεγάλη πρεμιέρα του ανά τον κόσμο θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

«Tο Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”».

Με υπέροχα πλάνα από τους ονειρικούς Παξούς αλλά και στο κοινωνικό πλαίσιο που διαμορφώνεται στις μικρές, κλειστές κοινωνίες, η νέα σειρά εννέα επεισοδίων, «φώτισε» τις κρυφές πληγές.

Ακατάλυτες κοινωνικές συμβάσεις, φρικτά οικογενειακά μυστικά, που «δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος», εξορισμένους έρωτες, που ασφυκτιούν κάτω από την μπότα ενός ακραίου πουριτανισμού και κακώς νοούμενού «καθωσπρεπισμού».

Αυτή η σειρά καθήλωσε και εμείς ευχαριστούμε τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη που άνοιξε αλλά αι επούλωσε τις πληγές μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved