«Πάγωσε» η Καινούργιου με την ατάκα της Τούνη στον Αλεξάνδρου!
Media

«Πάγωσε» η Καινούργιου με την ατάκα της Τούνη στον Αλεξάνδρου!

Ένα βίντεο από το Instagram του ζευγαριού που σε λιγότερο από ένα μήνα, θα υποδεχτεί το πρώτο του μωρό, προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Σε αυτό είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λέει στην Ιωάννα πόσο πολύ έχει αλλάξει μετά την εγκυμοσύνη της.

Πιο συγκεκριμένα της είπε πως: «Πόσο έχεις αλλάξει. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις στο Ντουμπάι, έχει γίνει μια νοικοκυρά» με την απάντηση της Ιωάννα να «παγώνει» την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ναι, καλά περίμενε να γεννήσω και θα πάρω το μικρό βλαστάρι να το πάω στον κόσμο», είπε η Ιωάννα και η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια. «Εμένα γενικώς μου αρέσει να βλέπω γονείς μα ταξιδεύον με τα παιδάκια τους αλλά φαντάζομαι όχι από νεογέννητα», σχολίασε η Κατερίνα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

«Σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει “παντρεύτηκα”. Κι εγώ δεν το ήξερα, με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση μας λένε “άντε παιδιά να ζήσετε”», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και παραδέχτηκε ότι πήγε με φόρμα: «Ήθελα να είμαι σε φόρμα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται και γενικότερα σε εγρήγορση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved