Media

Maestro: Ο συγκλονιστικός διάλογος Καβογιάννη-Παπακαλιάτη και τα γέλιο με την ατάκα της!

Gossip-tv Team

Maestro: Απόψε (15/12) παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς που θα προβάλλεται πλέον στο Netflix.

Φυσικά, οι τηλεθεατές ήταν από το πρώτο λεπτό «κολημμένοι» στη συχνότητα του Mega παρακολουθώντας το επεισόδιο και εννοείται πως στο Twitter τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν για σχεδόν κάθε σκηνή.

Μία από τις συγκλονιστικότερες όμως ήταν αυτή που η Μαρία Καβογιάννη επισκέφτηκε τον Παπακαλιάτη στο σπίτι του, πηγαίνοντάς του ένα ταψί μπακλαβά, έχοντας την ανάγκη να πιουν μαζί καφέ και να τα πουν.

Είναι ο μόνος άνθρωπος που εκείνη εμπιστεύεται και από τότε που εκείνος είναι στο νησί, πίνουν όποτε μπορούν και οι δύο καφέ στο σπίτι του. Εκείνη λοιπόν τού μίλησε για την κατάσταση στην οικογένειά της και δάκρυσε, συγκινώντας φυσικά και το τηλεοπτικό κοινό.

Σε έναν εξομολογητικό μονόλογό της προς τον Maestro, του είπε ότι πίσω από κάθε άντρα που κακοποιεί τη γυναίκα του κρύβεται μία άλλη γυναίκα, η μάνα του που τον έμαθε έτσι. Ομολόγησε ότι νιώθει υπεύθυνη για την περίπτωση που ο δικός της γιος στο μέλλον θα κακοποιεί τις γυναίκες που είναι δίπλα του, κάτι που όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο του Maestro συνέβη, όταν ο Σπύρος χτύπησε τη σύντροφό του.

Η κουβέντα αυτή έκανε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της και άλλες να «λυγίσουν» με την απίθανη ερμηνεία της.

Όλο αυτό όμως ξεκίνησε με μία απίθανη ατάκα της Καβογιάννη την ώρα που έφτασε στο σπίτι του Ορέστη. Εκείνη τον ρώτησε πού ήταν η Αλεξάνδρα και εκείνος της απάντησε πως ήταν με κάτι Γάλλους φίλους της. Η ατάκα της Καβογιάννη έκανε τους πάντες να… κλάψουν από τα γέλια καθώς του είπε ότι μόνο Γάλλοι δεν είναι οι φίλοι της Αλεξάνδρας καθώς η φίλη της που συστήνεται ως Ζακλίν είναι η Ζαχαρούλα από τα… Γιάννενα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις συγκεκριμένες μοναδικές σκηνές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved