Τα Νούμερα: O Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής
Media

Τα Νούμερα: O Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής

Τα Νούμερα: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (16/12) επεισόδιο.

Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που είχε στο παρελθόν ο Κόπολας με τον πατέρα του Τζόναθαν, του δίνουν το πάτημα να διεκδικήσει τη «Μάντρα» καθώς και όλη την υπόλοιπη περιουσία του.

Ο Φοίβος αποφασίζει να αφήσει κατά μέρος τις διαφορές τους και να τον βοηθήσει. Προκειμένου να αποτραπεί η Μαφία από το να χτυπήσει το μαγαζί, ο Φοίβος δίνει παντού συνεντεύξεις-και επιστρατεύεται ως καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τελευταίος όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό. Και οι μυστηριώδεις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Φοίβου το επιβεβαιώνουν. Εν τω μεταξύ, η Έλσα (Βασιλική Καβαλιεράτου) παρουσιάζει στην Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) τα παιδιά της-και η Αντιγόνη δοκιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), με βοηθό τον Ζερόμ, διδάσκει στην ομάδα πολεμικές τέχνες. Και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) με την Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) μπουκάρουν στο γραφείο τελετών-βιτρίνα του Μεμά μήπως τα καταφέρουν να τον αποτρέψουν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη «Μάντρα». Ο Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον «κοντράρουν» μ’ ένα αυτοσχεδιαστικό, ερασιτεχνικό live στο σπίτι του.

Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του και είναι σίγουρος ότι προέρχονται από τον Φοίβο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) με την Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα σινεμά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved