Media

Maestro: Η στιγμή που περίμεναν όλοι! Η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε στο φινάλε μετά από 2 χρόνια σιωπής

Gossip-tv Team

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου είχε στενοχωρήσει τους θαυμαστές της όταν πριν από δύο χρόνια ανακοίνωνε ότι μετά από 50 χρόνια λαμπρής καριέρας αποχαιρετούσε οριστικά και αμετάκλητα το τραγούδι. 

Να όμως που η συμμετοχή της με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Maestro έφερε και τη μεγάλη και πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όλους μας καθώς στο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς την ακούσαμε μετά από τόσο καιρό να τραγουδάει ξανά.

Σε μία από τις τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου, η Χάρις Αλεξίου με αφορμή το φεστιβάλ που οργάνωνε ο τηλεοπτικός μαέστρος, ο Ορέστης, κατά κόσμον Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τραγούδησε το κομμάτι «Προσευχή» που είχε ερμηνεύσει σε παλιότερη δουλειά της η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Όπως έχει αποκαλύψει άλλωστε σε συνέντευξή της η ίδια η Χαρούλα Αλεξίου αυτό ήταν και το κομμάτι που την έφερε κοντά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Όταν είχε ερωτηθεί πώς επετεύχθη η συνεργασία τους στο Maestro, η Χάρις Αλεξίου είχε αποκαλύψει: «Από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Πάλι η αφορμή ήταν ένα τραγούδι, η «Προσευχή». Όπως λέει ο ίδιος ο Χριστόφορος, άκουγε αυτό το τραγούδι και σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί να μας φέρει κοντά και έτσι έκανε την πρόταση.

Δείτε τη σκηνή με τη μοναδική ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου που συγκίνησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved