Maestro: Οι πρωταγωνιστές της σειράς παρακολούθησαν μαζί το μεγάλο φινάλε και... έγινε χαμός!
Media

Maestro: Οι πρωταγωνιστές της σειράς παρακολούθησαν μαζί το μεγάλο φινάλε και... έγινε χαμός!

Maestro: Χθες (15/12) απολαύσαμε το τελευταίο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και γράφτηκε ο επίλογος μιας ιστορίας που καθρεφτίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν μαζί το μεγάλο φινάλε.

Ανάμεσά τους, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος και η Στεφανία Γουλιώτη.

Η σειρά έριξε αυλαία στο Mega και o δεύτερος κύκλος θα προβληθεί αρχικά στο Netflix και αργότερα στο Mega!

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε ότι είχε έρθει η στιγμή για να διεξαχθεί το φεστιβάλ που με τόση αγάπη ετοίμαζε ο Ορέστης.

Όλο το νησί πλημμύρισε με μουσικές. Παράλληλα, όμως, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων ήταν ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…

Φυσικά, οι σκηνές που είδαμε να εκτυλίσσονται στις ζωές τους ήταν πραγματικά καθηλωτικές και ιδιαίτερα δραματικές, με τους συντελεστές, Μαρία Καβογιάννη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Χάρις Αλεξίου, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννη Τσορτέκη, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργο Μπινιάρη να μας υποχρεώνουν σε μία βαθιά υπόκλιση για τις ερμηνείες τους!

Οι πρωταγωνιστές συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και απόλαυσαν και εκείνοι το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς!

Δείτε τα αποσπάσματα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved