Γεωργακόπουλος: «Η Joanne, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και είμαστε όλοι με χαρούμενη διάθεση»
Media

Γεωργακόπουλος: «Η Joanne, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και είμαστε όλοι με χαρούμενη διάθεση»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος πέρα από ένας πετυχημένος ηθοποιός είναι και ένας περήφανος μπαμπάς που συγκινείται με κάθε νέο βήμα που κάνει η αγαπημένη του κόρη.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Joanne, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την ένταξη της σειράς Maestro, στο Netflix.

Παιδί νιώθετε και με την κόρη σας;

Η Ιωάννα, η Joanne, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Βράδυ Χριστούγεννα" και τώρα είμαστε όλοι σε αυτή τη διάθεση, τη χαρούμενη, την παιδική… Είμαι πολύ περήφανος

Και εσείς πάντως από τη μουσική ξεκινήσατε...

Όντως, υπήρξα κλασικός κιθαρίστας, αλλά δεν δούλεψα ποτέ. Πάνω στο πτυχίο, σταμάτησα για να δώσω Αρχιτεκτονική. Και μετά, αντί να συνεχίσω στην κιθάρα, επέλεξα τελικά το θέατρο. Ίσως γιατί αυτό διάβαζα, άκουγα, έβλεπα και ονειρευόμουν από μικρός... Μπορεί μάλιστα να ήμουν από τους πρώτους που έπαιρναν θεατρικά βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου. Μετά απλώς περίμενα τη ζωή να μου δώσει την ευκαιρία... Και μου την έδωσε. Άλλωστε η κλασική κιθάρα έχει ένα όριο στο τι μπορείς να κάνεις, μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Ενώ το θέατρο δεν έχει ταβάνι...»

Συμμετείχατε στο «Έτερος εγώ», που σχεδιαζόταν να μπει στο Netflix. Τελικά τα κατάφερε το «Maestro». Πώς σας φαίνεται;

Όντως το "Ετερος εγώ" ήταν να μπει στην πλατφόρμα, στράβωσε όμως την τελευταία στιγμή, αν και το Netflix την ήθελε πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ για τον Παπακαλιάτη και το "Maestro"... Πώς να μη χαίρεσαι όταν ένας δικός μας κάνει ωραία πράγματα στο εξωτερικό; Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να το κάνουμε... Πώς είναι δυνατόν να μη χαίρεται κάποιος όταν, π.χ., ο Λάνθιμος κάνει ταινίες στην Αμερική με τέτοιους συνεργάτες και τέτοιους καλλιτέχνες και φτάνει στα Όσκαρ».

Πηγή: Τηλεραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved