Μάγδα Τσέγκου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Αυτιά και το δαχτυλίδι από τον σύντροφό της
Media

Μάγδα Τσέγκου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Αυτιά και το δαχτυλίδι από τον σύντροφό της

Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Αυτιά αλλά και την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή, Σήμερα και το σταθμό ΣΚΑΪ!

«Ο Γιώργος Αυτιάς δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, ούτε εγώ του έχω ζητήσει», όμως όπως τόνισε 4 χρόνια αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους, όταν ο Γιώργος την κάλεσε με την οικογένειά της στο σπίτι του με αφορμή τον θάνατο του ανιψιού της, Άγγελου.

Για το πώς έφτιαξαν οι σχέσεις με τον Γιώργο Αυτιά, η Μάγδα Τσέγκου είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιώργο Αυτιά έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις. Όλα περνάνε από τα 40 κύματα, το θέμα είναι να έχεις τη δύναμη της συγχώρεσης. Δεν ζήτησε κανείς από τους δυο μας συγγνώμη, αλλά όλα λύνονται μέσα από κουβέντα και ήρεμες καταστάσεις. Μιλήσαμε όταν κάλεσε εμένα και την οικογένειά μου να μας συλλυπηθεί για τον θάνατο του ανιψιού μου».

Για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη ανέφερε: «Όταν ένας σταθμός επιλέγει να σταματήσει την συνεργασία του, κάποιο λόγο θα έχει. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί είναι Χριστούγεννα, είναι μητέρα και το σκέφτηκα πολύ συναισθηματικά».

Ενώ είδαμε και το δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο σύντροφός της

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved