Σπίτι με το MEGA: Ρακιντζής: Η τηλεοπτική του εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια και η αποθέωση
Media

Σπίτι με το MEGA: Ρακιντζής: Η τηλεοπτική του εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια και η αποθέωση

Σπίτι με το MEGA: Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον Μιχάλη Ρακιντζή, σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συζητηθεί. 

O Μιχάλης Ρακιντζής συνεχίζει εδώ και δεκαετίες να εντυπωσιάζει το κοινό τόσο με τις υπέροχες μελωδίες του όσο και με τον ιδιαίτερο ήχο του και σήμερα καταχειροκροτήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για την εμφάνισή του.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της "Σπίτι με το MEGA" τον αξεπέραστο Μιχάλη Ρακιντζή σε μια τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή και τραγουδοποιού μετά από πολλά χρόνια. Με ηλεκτρονικά στοιχεία, πολύ μπροστά από την εποχή του, ο ίδιος ξεχωρίζει πάντα για το ιδιαίτερο στυλ του και το κοινό δεν σταματάει να τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση.

Εκτός από φίλους καλλιτέχνες του Μιχάλη Ρακιντζή, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και όλοι οι ήρωες των τραγουδιών που ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Πρώτος και καλύτερος ο Πουφ, χαρακτηριστική φιγούρα στο ομώνυμο τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή. Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε το 1991.

Δείτε την εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή στο Σπίτι με το Μega:

Στη συνέχεια, στη σκηνή μαζί του ανέβηκε και η Ελένη Δήμου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Δε Με Νοιάζει".

Δείτε το βίντεο:

Ανάμεσα και στους υπόλοιπους καλεσμένους είδαμε και την Σοφία Αρβανίτη, η οποία και ερμήνευσε μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή το "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια".

Δείτε το βίντεο:

Οι χρήστες του Twitter, από την αρχή του αφιερώματος στον σπουδαίο καλλιτέχνη, δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν στην δημοφιλή πλατφορμα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να θυμούνται τα εφηβικά τους χρόνια!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved