J2US: Η διπλή αποχώρηση, τα ζευγάρια που έμειναν εκτός πριν τον τελικό και οι πρώτες δηλώσεις!
Media

J2US: Η διπλή αποχώρηση, τα ζευγάρια που έμειναν εκτός πριν τον τελικό και οι πρώτες δηλώσεις!

J2US: Άλλο ένα live χθες το βράδυ (17/12) έφτασε στο τέλος του και σύμφωνα με το διαγωνιστικό κομμάτι ήταν ο προημιτελικός του παιχνιδιού μιας και σύντομα το τηλεοπτικό πάρτι που στήνει ο Νίκος Κοκλώνης φτάνει στο τέλος του!

To Just the two of Us ολοκληρώνεται το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς που όπως συνεχώς τονίζει ο παρουσιαστής θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, όμως χθες το βράδυ, έπρεπε να αποχωρίσουν όχι ένα αλλά δύο ζευγάρια μετά τη μεγάλη ανατροπή που συνέβη στο προηγούμενο live όταν λόγω ισοβαθμίας αποφεύχθηκε η αποχώρηση.

Όμως, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στη διαδικασία του διαγωνιστικού κομματιού του J2US αλλά και για να ολοκληρωθεί όπως ορίζει ο προγραμματισμός, έπρεπε χθες το βράδυ να αποχωρήσουν δύο ζευγάρια.

Αυτοί ήταν τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μετά τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού, αρχικά η Άντζελα Δημητρίου και ο Παύλος Σταματόπουλος και μετά η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου.

Κανένα από τα δύο ζευγάρια δεν έδειξε να στενοχωριέται για την αποχώρηση μιας και θα απέχουν από το σόου μόλις ένα live, στο επόμενο δηλαδή γιατί στον μεγάλο τελικό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα συγκεντρωθούν ξανά όλα τα ζευγάρια για να κάνουν το μεγάλο φινάλε.

Όπως συνηθίζεται, οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρισαν έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους, ευχαριστώντας φυσικά τον κόσμο που τους στήριξε και τους βοήθησε να είναι τόσο μακρύ το ταξίδι τους μέχρι εδώ.

Ο Παύλος Σταματόπουλος επεσήμανε πως δεν περίμενε ποτέ πως θα έφτανε μέχρι τα προημιτελικά ενώ ευχαρίστησε από καρδιάς, όπως και η Άντζελα Δημητρίου το κοινό για τη στήριξή του. Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Από την πλευρά τους η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου επίσης έδωσαν ραντεβού με τον κόσμο σε δύο εβδομάδες από τώρα και ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές. Δείτε παρακάτω τι είπαν στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την αποχώρηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved