Παράδεισος: Συριοπούλου: «Η εποχή εκείνη αποπνέει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό που με μαγνητίζει»
Media

Παράδεισος: Συριοπούλου: «Η εποχή εκείνη αποπνέει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό που με μαγνητίζει»

Τη φετινή τηλεοπτική σειρά απολαμβάνουμε την Ευαγγελία Συριoπούλου στη σειρά του Alpha «Παράδεισος των κυριών». Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός μιλά για την συνεργασία της αλλά και την ηρωίδα της, Μιράντα για την οποία μάλιστα δίνει και spoiler.

Eίναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστείτε σε σειρά εποχής. Ήταν ένα επιπλέον δέλεαρ για να δεχτείτε την πρόταση;

«Αυτό που πρώτα από όλα με παρακίνησε για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι οι άνθρωποι που θα πλαισίωναν όλο το concept, τους οποίους θαυμάζω και εμπιστεύομαι. Με τον παραγωγό μας, κ. Καραγιάννη, αλλά και τον σκηνοθέτη, κ. Βασιλειάδη, είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και στο παρελθόν, στη σειρά "Ελα στη θέση μου". Φυσικά έχω τη χαρά και την τύχη να συνεργάζομαι και με ένα υπέροχο καστ ηθοποιών, τους οποίους εκτιμώ πολύ για τη δουλειά τους. αλλά και για την ποιότητά τους ως ανθρώπους και συνεργάτες. Οσον αφορά τώρα την υπόθεση, το γεγονός ότι πρόκειται για σειρά εποχής ήταν μια πρόκληση για μένα και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου. Καθώς μπορώ να ταξιδεύω με έναν μαγικό τρόπο στον χρόνο, κάτι που με γοητεύει ιδιαίτερα».

Λαμβάνοντας πληροφορίες για το τότε, τι σας έχει εντυπωσιάσει;

«Η εποχή εκείνη αποπνέει έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό που με μαγνητίζει. Από τα ρούχα και το περιβάλλον στο οποίο κινούνται οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, μέχρι τον τρόπο επικοινωνίας και το δέσιμο μεταξύ τους. Αν και τα μέσα που διέθεταν ήταν πολύ λιγότερο από αυτά που διαθέτουμε σήμερα, μπορούσαν να δημιουργούν και να συντηρούν πολύ δυνατούς και ουσιαστικούς δεσμούς, πράγμα που λείπει από τη σημερινή κοινωνία».

Πείτε για την ηρωίδα σας τη Μιράντα. Εχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό τόσο των αντρών όσο και των κοριτσιών του καταστήματος.

«Η Μιράντα είναι ένας δυνατός χαρακτήρας, τελειομανής και εργασιομανής. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και δίνει όλο της το είναι στο κατάστημα. Είναι ακριβοδίκαιη και σέβεται όλο το προσωπικό. Οπότε πώς να μην κερδίσει κι εκείνη τον σεβασμό όλων;»

Είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της, θα αρχίσει να βλέπει την ωραία πλευρά της ζωής;

«Η Μιράντα είναι μια πονεμένη γυναίκα. Το παρελθόν της ήταν πολύ δύσκολο και καταφέρνει να σταθεί και πάλι στα πόδια της ως αποτέλεσμα πολλών και επίμονων προσπαθειών. Αυτό που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην αλλαγή της στάσης της τώρα πια είναι ο έρωτας, μέσω του οποίου θα μπορέσει να δει ξανά τη θετική πλευρά της ζωής».

Μέσα στα όποια όνειρα κάνει είναι ο Ντίνος κι εκείνος το ξέρει, αλλά δεν ενδιαφέρεται. Θα αλλάξει αυτό αφού η Αμαλία παντρεύεται τον Πάρη;

«Όπως έχουμε ήδη δει, ο Ντίvoς έχει αρχίσει να γοητεύεται από τη Μιράντα, την οποία έτσι κι αλλιώς θαύμαζε και εμπιστευόταν για τη δουλειά της. Σίγουρα νιώθει προδομένος από την Αμαλία, πράγμα που θα τον φέρει αρκετά κοντά με την Μιράντα, η οποία έχει πάντα ανοιχτή την αγκαλιά της για εκείνον και τον περιμένει», λέει η ηθοποιός στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved