Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα δίνει spoiler: «Όταν μαθευτεί θα είναι μεγάλο σοκ και για τις δυο»
Media

Παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα δίνει spoiler: «Όταν μαθευτεί θα είναι μεγάλο σοκ και για τις δυο»

Παράδεισος των κυριών: H Eυαγγελία Συριοπούλου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της και αποκαλύπτει όλες τις συνταρακτικές σκηνές μέχρι να βρει επιτέλους την κόρη της, επισημαίνοντας πως το σοκ και για τις δυο θα είναι μεγάλο.

Τον πατέρα της Μιράντας, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μην μάθει κάτι ο κόσμος.

«Η Μιράντα βρήκε το κουράγιο και μίλησε στον πατέρα της για όλα. Εκείνος βέβαια έχει τους ενδοιασμούς του, γιατί τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη του κόσμου για την οικογένεια του. Στο τέλος, βέβαια, υπερισχύει η αγάπη για την κόρη του».

Κάποια στιγμή όταν τελειώσουν όλα αυτό θα ψάξει για το παιδί της;

«Η Μιράντα είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να ψάξει την κόρη της, όμως δεν είχε κανένα στοιχείο για να βοηθήσει στην έρευνα της. Ενα νέο στοιχείο, όμως που είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, η εμπλοκή του Χρηστίδη σε παράνομες υιοθεσίες, μπορεί να αποτελέσει την άκρη του νήματος για να αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι αυτής της υπόθεσης».

Θα αργήσουμε να δούμε την αποκάλυψη ότι η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας;

«Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει η αποκάλυψη. Αυτό που μπορώ όμως να φανταστώ είναι ότι οι σκηνές αυτές θα είναι πολύ συγκινητικές και δύσκολες».

Αυτό αλλάζει όλες τιε ισορροπίες και τις σχέσεις των ηρώων.

«Σίγουρα θα αλλάξει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων και θα υπάρχουν πολλές ανατροπές».

Πώς θα θέλατε να εξελιχθούν τα πράγματα για τις δύο αυτές ηρωίδες;

«Θέλω η Μιράντα να βρει επιτέλους την κόρη της και να ηρεμήσει η ψυχή της, γιατί αυτό είναι και ο μεγάλος της καημός. Σίγουρα όμως όταν μαθευτεί θα είναι ένα μεγάλο σοκ και για τις δύο», λέει στο tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved