Survivor All Star: Οι παίκτες που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, η πρεμιέρα και οι αλλαγές
Media

Survivor All Star: Οι παίκτες που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, η πρεμιέρα και οι αλλαγές

Survivor All Star: Απόψε  «εισβάλλει» ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης. Ομως αυτή τη φορά οι παίκτες θα είναι  γνωστοί αφού δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Αυτός ο κύκλος δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές του ριάλιτι
επιβίωσης. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί που θέλει συνέχεια να εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό, αποφάσισε να πάει στον Αγιο Δομίνικο όχι απλά
τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από την Καραϊβική, αλλά και εκείνους που με τη συμπεριφορά τους προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθούν φυσικά και ζευγάρια που μάλιστα έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά των οποίων η αγάπη έχει δοκιμαστεί πολλάκις.

Οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων είναι έτοιμοι να πέσουν στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες. Δύο ομάδες δηλώνουν έτοιμες να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Στις δύο ομάδες θα ενταχθούν και οι Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξύ, Ελενα Χαμπέρη, Τάκης Καραγούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κόρομι, Κρις Σταμούλης, Αφροδίτη Σκαφίδα, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλ Μαυρίδη, Σταυρούλα Χρησαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στέλλα Ανδρεάδου, Ελευθερία Ελευθερίου και Ροδάνθη Καπαρού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved