Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Νίκη Λάμη: «Πολλά κορίτσια πιστεύω πως θα βιώνουν κάτι αντίστοιχο»
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Νίκη Λάμη: «Πολλά κορίτσια πιστεύω πως θα βιώνουν κάτι αντίστοιχο»

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Ψάχνει την πραγματική αγάπη σαν κάθε κορίτσι της ηλικίας της και παρόλο που θα έχει ακόμα λίγα συναισθηματικά τα, σε βάθος χρόνου θα συναντήσει αυτό που της αξίζει. Η Νίκη Λάμη μιλά για τη γοητευτική ηρωίδας της και τη σχέση με τους άντρες που θα μπουν στη ζωή της.

Είναι εγγύηση για εμάς η υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου σε μια σειρά!

«Δεν είναι τυχαίο που ό,τι κάνουν αγγίζει την επιτυχία».

Δουλεύετε μαζί τους χρόνια. Να υποθέσω πως δεν εκπλαγήκατε με την πρότασή τους

«Η αλήθεια είναι πως δεν μου είχαν πει κάτι. Και ξαφνικό ακούω... "θα κάνουμε το σίριαλ και θα είσαι η μία Μαίρη από τις τρεις. Σου στέλνω σενάρια”. Δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια να διαφωνήσω ή να αντιδράσω, ωστόσο και οι δύο ξέρουν μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, τι άνθρωπος είμαι και γράφουν κατευθείαν πάνω σε εμένα. Εχουμε πλέον μια υπέροχη σχέση. Δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά για να συνεννοηθούμε».

Ωστόσο, αυτή η Μαίρη είναι η χαρά της ζωής!

«Είναι στη διαδικασία τού να βρει τον άνθρωπό της. Ψάχνεται και ασχολείται με τους άντρες».

Αντιπροσωπεύει τη μέση Ελληνίδα;

«Εννοείται πως το κάνει παρόλο που η Μαίρη είναι μια “τσιμπημένη" μορφή αυτού του προτύπου, γιατί μην ξεχνάμε πως κάνουμε τηλεόραση και μάλιστα κωμωδία. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως το σύγχρονο κορίτσι της ηλικιακής γκάμας 28 με 35 ετών, αυτό θέλει. Όταν αισθάνεται πως είναι εντάξει με τη δουλειά και τιε διαπροσωπικές της σχέσεις, επόμενο βήμα είναι να βρει κάποιον να περάσει τη ζωή της».

Σας εκφράζει σε κάποιο βαθμό;

«Φυσικά. Γιατί βλέπω πως μεγαλώνοντας υπάρχουν όλες αυτές οι ανάγκες μέσα στο μυαλό ενός κοριτσιού, ανεξάρτητα από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα. Όλες αναζητούν τη συντροφικότητα που εν δυνάμει μπορεί να έχει και συνέχεια στον χρόνο».

Πάει ο Ηλίας και ο Γιάννης όμως! Νέοι άντρες εισέβαλαν στη ζωή της

«Νέο αίμα μπαίνει στην καθημερινότητά της, που όμως ούτε αυτό θα κάνει τη διαφορά. Δεν θα τι ι συνταράξει κάτι, παρόλο που είναι ανοιχτή σε προκλήσεις και γνωριμίες. Θα καταλάβει ότι αυτοί ο άνθρωποι δεν είναι για εκείνη, θα ερωτευτεί αλλά σύντομα θα διαπιστώσει πως όλα ήταν ενθουσιασμός».

Θα βρει κάποια στιγμή τον έναν και μοναδικό;

«Εννοείται πως θα τον βρει, της αξίζει. Είναι ένα γλυκό κορίτσι που απλό θέλει να είναι βαθιά ευτυχισμένη. θέλει να παίρνει και να δίνει αγάπη. Δεν ζητάει κάτι παράλογο. Είναι και οι προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων μέρος της ζωής τους. Πολλά κορίτσια πιστεύω πως θα βιώνουν κάτι αντίστοιχο», λέει η ηθοποιός στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved