Νίκη Λάμη: Η πρόταση για θέατρο και ο ρόλος – έκπληξη στο Έτερος Εγώ
Media

Νίκη Λάμη: Η πρόταση για θέατρο και ο ρόλος – έκπληξη στο Έτερος Εγώ

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μην κάνει θέατρο αλλά και για τον ρόλο – έκπληξη στο Έτερος Εγώ, μίλησε η Νίκη Λάμη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δίνετε την εντύπωση πως προτιμάτε περισσότερο το θέατρο! Ή μήπως απλά δεν είχε γίνει η σωστή πρόταση;

«Δεν είχε γίνει η σωστή πρόταση. Ο, τι είχα κάνει μου άρεσε εξίσου απλά δεν πιστεύω στη συνέχεια. Σημασία για μένα έχει να κάνεις μια δουλειά που να μπορείς να δώσεις το καλύτερο δυνατό του εαυτού σου ώστε να μπορέσει και ο κόσμος να ταυτιστεί. Δεν χρειάζεται να υπάρχεις συνεχώς στη μικρή οθόνη. Μου αρέσει λοιπόν να περνάει ενα διάστημα και έπειτα ο κάθε ηθοποιός να επαναπροσδιορίζεται με κάτι άλλο»

Θέατρο θα κάνετε φέτος;

«Μάλλον τη δεύτερη σεζόν. Εχω μια πρόταση που μελετάω αλλά αν δεν πραγματοποιηθεί, θα ταξιδέψω. Λόγω του ότι επί δέκα χρόνια ήμουν χειμώνα-καλοκαίδεν είχα τη δυνατότητα να φύγω μακριά. Το πρόγραμμα του θεάτρου είναι λίγο ατίθασο και απαιτητικό. Οπότε τώρα, όταν μου δίνεται η δυνατότητα, θέλω να φεύγω».

Θα είστε και στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, τον τρίτο κύκλο του «Εταίρος εγώ».

«Σωστά. Εκεί θα υποδυθώ μια κόρη η οποία παίζει κομβικό ρόλο στην ιστορία αυτού του κύκλου. Το να συνεργάζεται ωστόσο κανείς με τον κ. Τσαφούλια, μόνο χαρά μπορεί να χαρίσει. Εχει ένα ιδιαίτερο μυαλό, μια ιδιαίτερη υπομονή και μια ιδιαίτερη ηρεμία, τα οποία είναι πολύ βοηθητικά για έναν ηθοποιό. Είναι όνειρο να δουλεύει κανείς μαζί του. Σε καθοδηγεί χωρίς να καταλάβεις τον τρόπο που το κάνει, θα είμαι στα τέσσερα από τα 8 επεισόδια του κύκλου», λέει στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved