Μαύρο Ρόδο: Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ»
Media

Μαύρο Ρόδο: Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ»

Μαύρο Ρόδο: H Φωτεινή Παπαθεοδώρου δηλώνει πως ο ρόλος της Ελισάβετ ήταν μια πρόκληση για εκείνη και βάζει συνεχώς τα δυνατά της για να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ηρωίδα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για τον έρωτά της με τον Πέτρο αλλά και για το πώς είναι οι σχέσεις της με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Ο έρωτας του Πέτρου για την Ελισάβετ ξεκίνησε από ένα στοίχηµα. Είναι ο έρωτας στοίχηµα;

«Δεν πιστεύω πως ξεκίνησε ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ από το στοίχημα. Νομίζω πως υπήρχαν τα ίχνη του έρωτα πριν από το στοίχημα και πως το στοίχημα είναι απλώς μια πρόκληση που δίνει στον Πέτρο τη δυνατότητα να έρθει κοντά στην Ελισάβετ πιο γρήγορα. Η Ελισάβετ, βέβαια, έχει αισθήματα για τον Πέτρο, χωρίς να γνωρίζει για το στοίχημα. Ο έρωτας είναι στοίχημα μόνο εάν περιμένεις κάποιο αποτέλεσμα. Βέβαια, μάλλον θέλουμε ανταπόκριση. Αλλά πιστεύω πως οι αληθινοί έρωτες είναι απρόσμενοι, δεν τους σχεδιάζουμε και τα αισθήματά μας είναι τόσο δυνατά που δεν τα ελέγχουμε. Ο έρωτας είναι τόσο όμορφο συναίσθημα που πιστεύω πως είσαι κερδισμένος μόνο και μόνο που έχεις χτυπηθεί από το βέλος, ακόμα και να μην οδηγήσει πουθενά. Οπότε δεν είναι στοίχημα, γιατί πιστεύω πως κερδίζεις και δεν χάνεις, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση».

Τελικά η αγάπη υπερνικά όλα τα εµπόδια;

«Θα ήθελα να πω πως ναι. Η αγάπη μπορεί να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια. Πιστεύω πως το να αντιστέκεσαι στην αγάπη είναι να απορρίπτεις την ίδια τη ζωή, γιατί το να αγαπάς είναι μία από τις κύριες ανθρώπινες λειτουργίες. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη, «η αγάπη είναι αυτή που κάνει τη Γη να γυρίζει». Αλλά πιστεύω επίσης πως κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και η ζωή είναι σκληρή. Σε έναν ιδανικό κόσμο, η αγάπη θα μπορούσε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια, αλλά ο κόσμος δεν είναι ιδανικός».

Γιατί οι παράνοµοι έρωτες αρέσουν στο τηλεοπτικό κοινό;

«Εάν δεν υπήρχαν εμπόδια, δεν θα υπήρχε πολύ ενδιαφέρον. «Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Και δεν υπήρχε τίποτα να σταματήσει την αγάπη τους. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Μου φαίνεται λίγο βαρετή αυτή η εκδοχή. Ενα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της πλοκής ενός δράματος είναι τα εμπόδια. Αλλιώς ως θεατές θα βαριόμασταν παράφορα».

Πώς είναι η σχέση σας µε τον Μιχαήλ Ταµπακάκη;

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ. Μοιάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης, πάντα ωθούμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε κάτι καλύτερο. Από την πρώτη μας συνάντηση είχαμε πολύ καλή χημεία και ένιωθα πολύ άνετη μαζί του. Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναπτύξει μια όμορφη φιλία», λέει στο Βημαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved