Τάσος Χαλκιάς για την Κιβωτό του Κόσμου: «Από την αρχή συνάντησα μια περίεργη κατάσταση»
Media

Τάσος Χαλκιάς για την Κιβωτό του Κόσμου: «Από την αρχή συνάντησα μια περίεργη κατάσταση»

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου και τους λόγους που τον έκαναν να απομακρυνθεί παρότι είχε έντονη τη διάθεση της προσφοράς.

«Δεν μπορεί να μη στεναχωριέσαι για την Κιβωτό, η οποία και είναι ακριβώς απέναντι από εκεί που μένω εγώ. Στον πατέρα Αντώνιο είχα πάει και ο ίδιος πολλές φορές με την διάθεση τις προσφοράς και οτιδήποτε μπορώ να κάνω εγώ για τα παιδιά, όπως το να οργανώσω μια παράσταση, ευχαρίστως ήθελα να πάω και να το κάνω.

Από την αρχή συνάντησα μια περίεργη συμπεριφορά με την έννοια του ότι «εμείς έχουμε μια επιτροπή, που εγκρίνει τους καλλιτέχνες που θα έρθουν στα παιδιά» και αμέσως με πήρε μια μυρμηγιά. Σε ποιον θα δώσω εγώ τον εαυτό μου να με εγκρίνει; Έρχομαι να σου κάνω μια πρόσφορη κατάσταση και θα με εγκρίνει μια επιτροπή δική σου; Ποιοι είναι αυτοί; Ένα το κρατούμενο», είπε και συνέχισε:

«Δεύτερον, κάποια ρούχα τα οποία δεν τα θέλαμε κάποια στιγμή, σχεδόν ποτέ φορεμένα. Δεν μπορέσαμε να τα βάλουμε, χοντρύναμε και δεν μας έμπαιναν και πήγαμε να τα δώσουμε στην Κιβωτό.

«Εδώ δεχόμαστε ρούχα μόνο με την κονκάρδα επάνω, μόνο να είναι ολοκαίνουργια, αλλιώς δεν τα παίρνουμε». Είναι δύο γεγονότα τα οποία με απομάκρυναν αμέσως από αυτή την κατάσταση» συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου το απόγευμα της Κυριακής (18-12).

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved