Breakfast@Star: Το τρελό τρολλάρισμα, o συναγερμός και ο «μίζερος» που μετράει τις μπουκιές
Media

Breakfast@Star: Το τρελό τρολλάρισμα, o συναγερμός και ο «μίζερος» που μετράει τις μπουκιές

Μια κανονική παρέα, αυτό είναι το πρωινό του Star Channel, Breakfast@Star

"Γιατί η ζωή είναι ωραία να ξυπνάμε παρέα και να γιορτάζουμε τα πρωϊνά, να περνάμε καλά, να γελάμε παρέα, να αγαπάμε σαν παιδιά!" έγραφε το πρώτο δελτίο τύπου για την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της εκπομπής με κεντρικούς παρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και πιο μέσα μάλλον δε θα μπορούσε να πέσει.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και τηλεοπτικά η Ελένη και ο Ετεοκλής θα λέγαμε οτι ενσαρκώνουν το couple goals. Και είναι απλά οι εαυτοί τους τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Και κάπως έτσι αυτό που ήθελαν να πετύχουν στο Star, να έχουν μια παρέα που να δείχνει τη φωτεινή πλευρά της ζωής, τη χαρά, το χρώμα, τον ενθουσιασμό, την παιχνιδιάρικη διάθεση, το κατάφεραν και με το παραπάνω.

Στο ίδιο κλίμα και όλοι όσοι είναι γύρω τους, η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη, ο Κωνσταντίνος Μίχος, φυσικά ο άκρως επικοινωνιακός Σταύρος Βαρθαλίτης που φέτος δοκιμάζεται και εκτός κουζίνας και παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και διαψεύστηκαν άμεσα από το κανάλι, παραμένει φυσικά στο πάνελ της εκπομπής και το απολαμβάνει.

Την ημέρα που βρεθήκαμε στο backstage του Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη, συζητούσε με τον φιναλίστ του Asia Express, Χρήστο Ζώτο για την εμπειρία του παιχνιδιού, του δήλωνε πως τρόμαξε να τον αναγνωρίσει χωρίς τα γένια που είχε στο παιχνίδι και αποκάλυπτε πως άνετα θα σκεφτόταν και η ίδια να συμμετάσχει, ενώ ο νεαρός τραγουδιστής της έλεγε πως και ο ίδιος άνετα θα ξαναπήγαινε!

Πιο πέρα, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής ο Ετεοκλής Παύλου ήταν προβληματισμένος γιατί η κόρη τους η Μελίτα του ζήτησε λιοντάρι για δώρο και προσπαθούσε να δει πώς θα καταφέρει να της ικανοποιήσει την επιθυμία της. Το τρολλάρισμα γύρω του και γι' αυτό, αλλά και για ότι σηκώνει πλάκα πάει σύννεφο, σε μια παρέα που κανείς δεν παρεξηγείται και το fun στην κυριολεξία περισσεύει. Περνάνε καλά και φαίνεται.

Ενώ έξω από το στούντιο για κανά δεκάλεπτο χτυπούσε ο συναγερμός καπνού, προφανώς "πιάνοντας" κάποιον ή κάποια που κάπνιζε στις τουαλέτες ή στο κλιμακοστάσιο. Συμβαίνει συχνά, μας είπαν όταν ρωτήσαμε βλέποντας οτι κανείς δεν αναστατώθηκε ιδιαίτερα. Όλα καλά λοιπόν.

Ποιός "κλέβει" στα διαλείμματα φαγητό; Πώς πίνουν όλοι τον καφέ τους; (υπάρχει χαρτί στον πίνακα ανακοινώσεων που γράφει αναλυτικά τα πάντα) Και ποιός είναι αυτός που τους μετράει τις μπουκιές; Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved