Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στην Άνδρο με τον Μάκη, το φόρεμα υπερπαραγωγή  και ο λαμπερός καλεσμένος!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στην Άνδρο με τον Μάκη, το φόρεμα υπερπαραγωγή και ο λαμπερός καλεσμένος!

H Ελένη Μενεγάκη φορώντας ένα φόρεμα υπερπαραγωγή στην εκπομπή της μίλησε για το υπέροχο Σαββατοκύριακο που πέρασε στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου συντροφιά πάντα με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, που φροντίζει να επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκει λίγο χρόνο. Άλλωστε, έχει πει πώς είναι το αγαπημένο της μέρος για να ηρεμεί και να ξεκουράζεται, ειδικά όλες εκείνες τις στιγμές που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Μάλιστα, η ίδια πόσταρε μια υπέροχη φωτογραφία από την Άνδρο, που είχε φόντο το απέραντο γαλάζιο και έγραψε στη λεζάντα: «Κάτι τέτοιες μέρες στο νησί είναι όνειρο».

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Έχετε καταλάβει βρε παιδιά Χριστούγεννα; Το ότι δεν μπήκα το Σάββατο στην αγαπημένη μου θάλασσα στην Άνδρο ήταν μεγάλη επιτυχία γιατί ομολογώ ιδροκόπησα, είχε πολύ ωραίο καιρό. Ο καιρός ήταν το κάτι άλλο».

Και στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη καλοδέχθηκε τον καλεσμένο της, τον Νίκο Συρίγο, που είχε καιρό να τον δει… σχεδόν δύο χρόνια και όπως έχει πει είναι της μαμάς της ο πιο αγαπημένος καλεσμένος!

Όσο για το υπέροχο φόρεμά της με τα σκισίματα που συνδύασε με πανύψηλες μπότες, πάθαμε πλάκα!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved