Maestro: Από σήμερα στο Netflix με διαφορετικό όμως... όνομα!
Media

Maestro: Από σήμερα στο Netflix με διαφορετικό όμως... όνομα!

Maestro: Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του Mega, από σήμερα και θα προβάλλεται και στο Netflix.

Για την είδηση μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε:

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.


Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world.
“Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March... Looking forward!!!».

Ο τίτλος της σειράς όμως για τον υπόλοιπο κόσμο δεν θα είναι Maestro αλλά διαφορετικός. Συγκεκριμένα θα λέγεται «Maestro in Blue».

Αυτό θα συμβεί, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Netflix θα «φιλοξενήσει» άλλη μια παραγωγή εντός του 2023, με τον ίδιο ακριβώς τίτλο. Πρόκειται για την ταινία του Bradley Cooper, «Maestro» που θα κάνει πρεμιέρα με την έλευση του νέου έτους.

Δείτε την ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved