Τάσος Ιορδανίδης: «Με είχε απορρίψει πολλές φορές η Θάλεια»
Media

Τάσος Ιορδανίδης: «Με είχε απορρίψει πολλές φορές η Θάλεια»

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (19/12) ο Τάσος Ιορδανίδης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία του με τη Θάλεια Ματίκα, τις ερωτικές σκηνές και τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά.

«Εάν έκανα ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές της Θάλειας ενώ είμαι συνάδελφος, θα έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα, να με πάρουν να με πάνε μέσα να περάσω εκεί τις γιορτές μου. Δεν ξέρω σε άλλες ερωτικές σκηνές τι έχει συμβεί, πάντως σε αυτές που έχω κάνει εγώ και στο παρελθόν είναι δύσκολες, η διαδικασία τους», απαντά για τις ερωτικές σκηνές ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εκείνη τη νύχτα δεν είδαμε ταινία, γιατί πιάσαμε την πάρλα αλλά θυμάμαι επειδή ήταν η εποχή των βιντεοκλάμπ, είχα πάει και είχα σηκώσει όλο το βιντεοκλάμπ, επειδή δεν ήξερα τι ταινίες αρέσουν στη Θάλεια. Είχα πάει με μια σακούλα, για να είμαι προετοιμασμένος», είπε για τη γνωριμία τους και συνέχισε:

«Με είχε απορρίψει πολλές φορές η Θάλεια. Μου το είχε ξεκόψει και μου το είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είμαστε μαζί. Αλλά εγώ επέμενα».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ποια είναι τα 3 τηλεφωνήματα που λαμβάνει καθημερινά σταθερά μέχρι και σήμερα.

«Είμαστε τρία αδέλφια, έχω δύο μεγαλύτερες αδελφές. Ήμουν ο Βενιαμίν και με είχαν λίγο σαν το παιχνίδι τους. Έχω φτάσει 41 και νιώθω σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μου παιδί. Μέχρι και σήμερα υπάρχουν 3 τηλεφωνήματα την ημέρα, από τη μητέρα και τις δύο αδελφές μου, για να με ρωτήσουν πώς είμαι».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved