Σασμός: Παύλος Βρουλάκης, Μαθιός και Νικηφόρος στέλνουν ευχές με Χριστουγεννιάτικες μαντινάδες!
Media

Σασμός: Παύλος Βρουλάκης, Μαθιός και Νικηφόρος στέλνουν ευχές με Χριστουγεννιάτικες μαντινάδες!

Τα γιορτινά του φόρεσε και ο Σασμός, που προφανώς λόγω γιορτών αφήνει στην άκρη πάθη, μίση, έχθρες και αντιπαλότητες και δίνει τα χέρια για έναν πραγματικό... Σασμό. 

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι πάντως, ο Μαθιός, κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος και ο Παύλος Βρουλάκης, κατά κόσμον Στέλιος Μάινας, είπαν να φέρουν ανακωχή ενόψει Χριστουγέννων.

Πρώτος ο Παύλος Βρουλάκης θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και ομόνοια και μάλιστα τόνισε ότι στέλνει τις ευχές του ως Παύλος. Συγκεκριμένα είπε: «Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, να 'ρθει καλός ο χρόνος, ό,τι καλύτερο για όλους, για τις οικογένειές σας και για 'σας προσωπικά. Αγάπη, ομόνοια και ευτυχία. Και μια και μιλάμε τώρα για την Κρήτη ας πούμε και μία μαντινάδα. Απ’ τον Βρουλάκη του Σασμού που ήτανε χαμένος, ο νέος χρόνος που ‘ρχεται να ‘ναι ευτυχισμένος!». Δείτε τον παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CmT10YCIe5r

Ο Μαθιός από την πλευρά του είπε μία άλλη μαντινάδα για να ευχηθεί χρόνια πολλά, την εξής: «Πλούσια και βασιλική να είναι η χρονιά που μπαίνει και να γενούνε οι εχθροί φίλοι αγαπημένοι. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Δείτε τον παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CmWs1wVIR1Z

«Ευχές χριστουγεννιάτικες από τον Νικηφόρο! Το νέος έτος που θα μπει να είναι ελπιδοφόρο. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους!» είπε από την πλευρά του ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, ή αν προτιμάτε Γιώργος Αμούτζας:

https://www.instagram.com/p/CmO-1u7IV3X

Θα ακολουθήσουν φυσικά οι ευχές και πολλών ακόμα πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς, της οποίας η προβολή ολοκληρώνεται την ερχόμενη Πέμπτη για τις γιορτές και θα επιστρέψει στις αρχές Ιανουαρίου, οπότε και θα επιστρέψει ο Alpha στο κανονικό του πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved