The Bachelor: Αγνώριστη η Έλενα Παπαμεθοδίου μετά την απώλεια των κιλών - Έτσι είναι σήμερα
Media

The Bachelor: Αγνώριστη η Έλενα Παπαμεθοδίου μετά την απώλεια των κιλών - Έτσι είναι σήμερα

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των κιλών η Έλενα Παπαμεθοδίου. 

Την Έλενα Παπαμεθοδίου τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι και ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πολυσυζητηθεί καθώς είχε διεκδικήσει την καρδιά του Αλέξη Παππά δίχως όμως να δημιουργεί ίντριγκες και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, που έφτασε αρκετά κοντά στη νίκη.

Όσο ήταν στο ριάλιτι είχε πάρει κάμποσα κιλάκια τα οποία όμως κατάφερε να χάσει και πια είναι αγνώριστη!

Ολική μετάλλαξη για την Έλενα που είναι μία κούκλα!

Η νεαρή Κύπρια έχει αδυνατίσει αρκετά, ενώ αν παρατηρήσει κάποιος καλά, είναι διαφορετικό και το πρόσωπό της, με την ίδια βέβαια να λατρεύει τον νέο της εαυτό.

Δείτε την τεράστια αλλαγή της στην παρακάτω gallery!

«Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω. Και πριν είχα κατακτήσεις και τώρα. Ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Πριν μπω στο Bachelor είχα μια σχέση που τα είχα δώσει όλα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε μου φέρθηκε καλά. Χωρίσαμε και το τελείωσα εγώ», είχε πει η ίδια πριν καιρό στην εκπομπή Super Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved