Τριαντάφυλλος για τον άνθρωπο που χτύπησε τη βαφτιστήρα του: «Μείνε μακριά από την Χριστίνα»
Media

Τριαντάφυλλος για τον άνθρωπο που χτύπησε τη βαφτιστήρα του: «Μείνε μακριά από την Χριστίνα»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου και σήμερα, 20 Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, και μίλησε για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του!

H 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε από τον 33χρονο σύντροφό της, με τον οποίο ζούσε μαζί εννέα μήνες και η ίδια είχε περιγράψει στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα τα όσα βίωσε!

Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

«Αυτός ο κύριος σίγουρα μας βλέπει. Να του πω πως, επειδή είσαι νταής και επειδή δέρνεις μόνο γυναίκες και όταν βλέπεις άνδρες… Ποιος να δείρει άνδρες; Αυτός; Όταν βλέπεις άνδρες τρέχεις και επειδή η οικογένειά μου είναι καλοί άνθρωποι, μείνε μακριά και από το σπίτι και από την Χριστίνα, γιατί όπως εσύ ξέρεις να δέρνεις γυναίκες, ξέρουν και πολλοί άλλοι. Οπότε χαλάρωσε και άραξε με τον μπαμπά σου και τη μαμά σου. Υπάρχει ένα όριο.

Ή θα κάνουν κάτι οι ποινικολόγοι και το κράτος. Δεν μπορεί να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και να έρχεται κάποιος, γιατί έχει πιει, γιατί δεν μπορεί τον ερωτά. Αν δεν μπορείς αγόρι μου να είσαι με μια όμορφη κοπέλα και ζηλεύεις και δεν μπορείς τον έρωτα, άλλαξε τα κυβικά σου» τόνισε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή του star, Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα της εκπομπής του Star

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η Χριστίνα είχε πει: «Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται. Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή. Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του. Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved