Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την προσωπική αποκάλυψη του Ουγγαρέζου: «Είμαι πολύ κοντά στο να…»!
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με την προσωπική αποκάλυψη του Ουγγαρέζου: «Είμαι πολύ κοντά στο να…»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη και… έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες προέβλεψε πως θα γίνει σύντομα πατέρας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Συγκεκριμένα είπε η Ελένη Μενεγάκη: «Θα επιστρέψω Θοδωρή με χριστουγεννιάτικες ταινίες παιδικές, γιατί έχεις διπλά σου τρεις μανούλες και έναν πατερούλη. Όλοι έχουμε παιδιά εδώ μέσα σήμερα. Α ρε Δημήτρη, φιλιά. Είσαι ο μόνος που δεν έχει ακόμη, αλλά έρχεται και σε σένα, το νιώθω»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει πριν λίγες μέρες η Ελένη και… έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Σήμερα λοιπόν αφού η παρουσιάστρια σχολίασε την εμφάνισή του ότι είναι πιο αδύνατος από ποτέ, ο Δημήτρης ανέφερε «όπως είπε και η Ελένη που προέβλεψε… είμαι πιο κοντά από ποτέ… στο να ζευγαρώσω επιτέλους»!

Η παρουσιάστρια έμεινε κάγκελο και αναφώνησε «ωπα, ώπα»! και συνέχισε «μία που το είπα και μία που το διάβασα παντού… αφού είπα «λες ρε να συμβαίνει τίποτα και να μη μας το λέει;» με τον Δημήτρη να είναι χαρούμενος και να της απαντά: «Μη με ψαρώνεις, θα πάω στις ειδήσεις να τα πω»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved