Τάσος Χαλκιάς: «Δεν με νοιάζει αν κατηγορηθώ ότι έκλεψα κάτι...»
Media

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν με νοιάζει αν κατηγορηθώ ότι έκλεψα κάτι...»

Στούντιο 4: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (20/12) ο Τάσος Χαλκιάς και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο χώρο και για το πώς βλέπει τα πράγματα.

Είμαι από τους ηθοποιούς που δεν με νοιάζει αν κατηγορηθώ ότι έκλεψα κάτι. Που συνήθως δεν είναι και εύκολο να κλέψεις ούτε και κλέβουμε εν τέλει. Ακόμα και αν κάνουμε μιμητικά κάτι το οποίο κάποιος πριν από μας έχει κάνει, γιατί μπορεί να ενταχθεί μέσα στο δικό μας ρόλο αυτή τη στιγμή, αυτή η κλεψιά είναι δημιουργική. Δεν είναι εύκολο πράγμα δηλαδή να το κάνεις γιατί πρέπει να το περάσεις σε σένα και στο ρόλο τον δικό σου. Όχι να μιμηθείς απλώς τι έκανε ο άλλος», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς και συνέχισε:

«Οι έμπειροι ηθοποιοί, που έχουν περάσει από ρεπερτόριο και αναμετρήθηκαν με ρόλους κλασικούς, έχουν τη δυνατότητα να ακούν και να γνωρίζουν πως ότι κι αν παράγουν το να ακούσουν κάτι που αφορά τον ρόλο από ένα άλλο στόμα, στο οποίο έχω εμπιστοσύνη, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας χώρος όπου και η παραμικρή εμπειρία σε κάνει πολύ πλούσιο. Ανάλογα πως εισπράττει ο καθένας τον πλούτο μέσα από την εμπειρία του, μπορεί κανείς να έχει πάρει και κάτι παραπάνω από σένα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved