«Χείμαρρος» ο Γιώργος Καραμίχος: «Ήταν πολύ κακεντρεχές, σκέτη κακία»
Media

«Χείμαρρος» ο Γιώργος Καραμίχος: «Ήταν πολύ κακεντρεχές, σκέτη κακία»

O Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για ένα διάστημα και να εργαστεί στην Αμερική αλλά και  για την διαδρομή του τηλεπαιχνιδιού «Βρες τη λέξη».

Αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «όταν είχα ανακοινώσει πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, πολλοί ήταν αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό. «Μα είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω» μου έλεγαν αλλά δεν έκανα αυτό, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Επίσης ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση πως από πάρα πολλούς δημοσιογράφους ήταν η πρώτη ερώτηση «τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν». Αυτό είναι σκέτη κακία».

Και τόνισε: «Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να πήγαν και αυτή η διαδρομή, ακόμη κι αν δεν πήραν το όσκαρ, κάτι σήμαινε για αυτούς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, Γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά, από όπου τα βλέπουν, δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση.Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα αλλά πολύ ψηλά σε ποιότητα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved