Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής.Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει ένα κορίτσι!
Media

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος: Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής.Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει ένα κορίτσι!

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε στις κάμερες μιλώντας για τη βαφτιστήρια του, την 22χρονη Χριστίνα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της. 

H 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε από τον 33χρονο σύντροφό της, με τον οποίο ζούσε μαζί εννέα μήνες. Όπως είπε η νεαρή κοπέλα όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα στη Ρόδο όταν είχε βγει με τον σύντροφό της.]

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται. Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή. Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του. Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση»!

Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις κάμερες και ξέσπασε:

«Η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live, δε μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ. Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για εκείνη. Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο; Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα»!

«Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο… Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;»!

Δείτε τα αποσπάσματα παρακάτω από το Πρωινό με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved