«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λέτε τώρα; Είναι σοκαριστικό…»
Media

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λέτε τώρα; Είναι σοκαριστικό…»

Με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χριστίνας, βαφτιστήρας του Τριαντάφυλλου ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα προβάλλοντας την ανατριχιαστική περιγραφή μιας πρώην συντρόφου του θύτη.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθούσε «παγωμένη» την εξομολόγηση της βαφτιστήρας του τραγουδιστή, Χριστίνας και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, εμφανώς αναστατωμένη είπε:

«Τι λέτε τώρα; Είναι σοκαριστικό… Να πούμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ελεύθερος», είπε.

Δες το απόσπασμα

Την ίδια ώρα δηλώσεις στην εκπομπή σχετικά με το θέμα έκανε και ο Τριαντάφυλλος.

«Η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live, δε μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ. Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για εκείνη. Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο; Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα», είπε και συνέχισε:

«Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο… Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved