Mente Fuente: Ο διάλογος με την Αφροδίτη Γραμμέλη μετά το άγριο χώσιμο - Η αποκάλυψη στο Πρωινό Μας
Media

Mente Fuente: Ο διάλογος με την Αφροδίτη Γραμμέλη μετά το άγριο χώσιμο - Η αποκάλυψη στο Πρωινό Μας

O Mente Fuerte μιλώντας στον Fipster στο YouTube για το περιστατικό της Μαρίας Σολωμού με τον δημοσιογράφο, τα έχωσε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τα σχόλιά της.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ράπερ είχε πει: «Γελάω με αυτά. Βγήκε αυτή η ξανθιά, η Γραμμέλη. Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει το αμοντάριστο. Μας κυνήγησε αυτός, ήταν πολύ ενοχλητικός και εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όσους κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τον έβρισε πρώτον, άρα είσαι φάουλ, είναι άκυρο όλο το θέμα και κάνεις προπαγάνδα και πας να βγάλεις λάθος έναν άνθρωπο με ψέματα. Άρα είσαι 100% λάθος. Άμα αυτός συνέχιζε και έμπαινε μέσα στο αμάξι μου με το μικρόφωνο, θα έτρωγε φάπα. Αλλά όταν ο άλλος δεν σου μιλάει και τον πιέζεις…

Αυτό είπε η κ. Χριστοπούλου και δεν το περίμενα, της απάντησε πολύ σωστά. Ντάξει για την Σκορδά δεν ξέρω τι όνειρο είδε ενώ είναι συμπαθέστατη και έχει σωστή άποψη, ξέρει και τη Μαρία»!

Σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή, Πρωινό μας αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Mente Fuerte και είπε:

«Εγώ εχθές έζησα τη μέρα που δεν έχω ζήσει ως Γραμμέλη ποτέ, γιατί… Είμαι εδώ και διαβάζω ένα μήνυμα του Mente Fuerte και λέω, “Παναγία μου…”, δεν είχαμε πριν συνομιλίες. Μου έστειλε στο instagram χθες ο Mente Fuerte. Ανοίγω το κινητό και βλέπω ένα μήνυμα και λέω, “ωχ, τι θα λέει”. Αλλά, ευγενέστατος. Μου είπε ότι με αποκάλεσε ξανθιά γιατί δεν ήξερε το όνομά μου και όχι για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είχε καμιά υποτιμητική πρόθεση. Μου ευχήθηκε καλές γιορτές με την οικογένειά μου, πολύ ζεστά και μου είπε ότι συμφωνούμε πως διαφωνούμε. Ανταπέδωσα τις ευχές και την αγάπη και χάρηκα πολύ. Τον έκανα και follow»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πρωινό Μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved