Φωτεινή Γεωργαντά: Η ατάκα για την ηλικία και την εμφάνισή της που... ταυτίστηκε απόλυτα η Μενεγάκη
Media

Φωτεινή Γεωργαντά: Η ατάκα για την ηλικία και την εμφάνισή της που... ταυτίστηκε απόλυτα η Μενεγάκη

Η Φωτεινή Γεωργαντά μίλησε για τον γάμο της με τον Ηλία Γουδή που μετράει 20 χρόνια και τόνισε πως η σχέση τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο, τα δυο παιδιά της, αλλά και αναφέρθηκε στην ηλικία της και στην εμφάνισή της και με μία ατάκα της ταυτίστηκε η Ελένη Μενεγάκη. 

Η Φωτεινή Γεωργαντά περιγράφει τη σχέση με τα δυο παιδιά της και την “χρυσή” εποχή της τηλεόρασης, και εξηγεί και γιατί δεν θα ήταν ποτέ σε πάνελ εκπομπής.

Μιλάει για τον γάμο της με τον Ηλία Γουδή που μετράει 20 χρόνια και τονίζει πως η σχέση τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο. Περιγράφει τη σχέση με τα δυο παιδιά της και την “χρυσή” εποχή της τηλεόρασης, και εξηγεί και γιατί δεν θα ήταν ποτέ σε πάνελ εκπομπής.

«Είμαι σε μια ώριμη φάση. Επαγγελματικά εκπροσωπώ τον χώρο της ομορφιάς και από την άλλη είμαι μια πολυάσχολη μαμά».

Αναφορικά με τα παιδιά της είπε: «Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές και του κρατάω το βιβλίο για να μάθει την ύλη του και η κόρη μου πηγαίνει Α’ λυκείου»

«Δεν ποστάρω φωτογραφίες των παιδιών μου στα social media γιατί θέλω να είναι απόφαση των ίδιων το πότε θα εκτεθούν»

Σχετικά για τον σύζυγό της ανέφερε: «Είμαι με τον σύζυγο μου 20 χρόνια. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να διαρκούν τα συναισθήματα»

Για την παρουσία της στην τηλεόραση σχολίασε: «Είναι γλυκιά η ανάμνηση που έχω από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνεργαζόμουν. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι δεν φορούσε ούτε make up».

«Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση» αποκαλύπτει.

«Δεν αντιλαμβάνομαι αν είμαι όμορφη ή όχι. Αυτό που κάνω είναι να προσέχω την εμφάνιση μου και την διατροφή μου. Είμαι στο κατώφλι των πενήντα και δεν θεωρώ ότι η ομορφιά έχει ηλικία. Δεν κατάλαβα πότε πήγα σαράντα και πότε έφτασα πενήντα. Αγαπώ την Φωτεινή όπως είναι» δήλωσε.

Εξηγεί τους λόγους που δεν θα συμμετείχε σε ένα πάνελ εκπομπής: «Δεν θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Με ποια ιδιότητα θα κρίνω τον καθένα; απλά επειδή είμαι αναγνωρίσιμη;».

Μάλιστα, κατέληξε λέγοντας για την ηλικία της: «Δεν κατάλαβα πότε πήγα σαράντα και πότε έφτασα πενήντα. Αγαπώ τη Φωτεινή όπως είναι…»! Με αυτή λοιπόν την ατάκα, η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη ταυτίστηκε απόλυτα και είπε πως ούτε εκείνη κατάλαβε πως πέρασαν τα χρόνια.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved