GNTM: Coty Γουγούση: Ποια είναι η παίκτρια που έφυγε πριν τον μεγάλο τελικό λόγω τραυματισμού!
Media

GNTM: Coty Γουγούση: Ποια είναι η παίκτρια που έφυγε πριν τον μεγάλο τελικό λόγω τραυματισμού!

GNTM Τελικός: Από την πρώτη της οντισιόν όλοι μιλούσαν για το μεγάλο φαβορί και πράγματι η Coty Γουγούση κατάφερε να παραμείνει και να κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως έφυγε, μόλις μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό! 

Η Κότυ υπήρξε πολύ άτυχη αφού στην τελευταία δοκιμασία του GNTM 5 και πριν ολοκληρώσει την προσπάθειά της, σε δοκιμασία πασαρέλας, στραμπούλησε το πόδι της και δυστυχώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Η ίδια έδειξε να αντιμετωπίζει την όλη ατυχία με πολύ θετικό τρόπο αφού κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, στις πρώτες δηλώσεις της έδειξε να έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες στο μυαλό της για να πάρει όσο πιο ήρεμα γινόταν αυτή την αναποδιά. Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:

Μάθε τα πάντα για τον λόγο που άλλαξε το όνομά της, την διπλή καταγωγή της και την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ.

Ένα κορίτσι με άποψη, λόγο και δυναμική παρουσία.

1. Μπορεί η ταυτότητά της να γράφει Κωνσταντίνα εκείνη όμως νιώθει ότι το Coty είναι αυτό που της ταιριάζει και αποτυπώνει την ελεύθερη φύση της.
2. Η Coty Γουγούση -Camacho είναι 21 χρονών και αποτελεί κράμα Ελλάδας και Νότιας Αμερικής, μιας και η μητέρα της είναι από τη Χιλή.
3. Αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη για αυτό και οι σπουδές της είναι πάνω στη γραφιστική και το digital art.
4. Από τα 16 της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ είχε πάει και στο εξωτερικό για casting στο πρακτορείο Elite. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως freelancer ενώ ασχολείται και με τατουάζ.
5. Η Coty Γουγούση ήρθε στο GNTM για να σπάσει τα στερεότυπα για τα τατουάζ και τα μοντέλα ενώ η ίδια λέει ότι το δυνατό της σημείο είναι πως ξέρει να μεταμορφώνεται.
6. MOTTO της είναι το: Do it freestyle and experimental

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο Instagram account της θα συναντήσει πολύ extreme φωτογραφίες και σίγουρα από εκείνες που κάθεσαι και χαζεύεις με τις ώρες!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved