Μαύρο ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ – Ο Βίκος παίρνει εκδίκηση
Media

Μαύρο ρόδο: Εντολή δολοφονίας για την Ελισάβετ – Ο Βίκος παίρνει εκδίκηση

Το «Μαύρο ρόδο», έπειτα από μία μικρή παύση λόγω των γιορτών, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη συχνότητα του MEGA με νέα επεισόδια και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα!

Μία από αυτές έχει στο επίκεντρο την Ελισάβετ, την οποία κυνηγά ο μπράβος του Βίκου και δολοφόνος της Αγγελικής για να τη σκοτώσει!

Η Ελισάβετ ζει από μικρή ηλικία στο μοναστήρι και στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Όμως, από τότε που γνώρισε τον Πέτρο, δοκιμάζεται με τον πιο σκληρό τρόπο, διακινδυνεύοντας τα κεκτημένα της - και όχι μόνο. Στο τελευταίο επεισόδιο πριν από τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η δόκιμη μοναχή βρίσκεται μπροστά σε ένα άγριο σκηνικό. Βλέπει έναν άντρα, ο οποίος φοράει μάσκα, να σημαδεύει με όπλο τον Πέτρο.

Τη στιγμή, μάλιστα, που τραβάει τη σκανδάλη και τον πυροβολεί, τρέχει αμέσως προς το μέρος του νεαρού και τον σπρώχνει, σώζοντάς τον από βέβαιο θάνατο.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τη μητέρα του, την Αγγελική, η οποία βρίσκεται από πίσω του και παρακολουθεί παγωμένη όλα όσα συμβαίνουν, μέχρι που πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτη χτυπημένη από τη σφαίρα που προοριζόταν για τον γιο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my tv, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, ο Πέτρος και η Ελισάβετ σπεύδουν στο πλευρό της Αγγελικής και φωνάζουν βοήθεια, ενώ ο δολοφόνος επιβιβάζεται στο όχημά του και απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος. Λίγη ώρα μετά, ο τελευταίος επικοινωνεί με το αφεντικό του, τον Βίκο, και τον ενημερώνει για την εντελώς απρόσμενη τροπή που πήρε η αποστολή του.

O Βίκος συνδυάζει αμέσως τις πληροφορίες του μπράβου του και συμπεραίνει ότι η γυναίκα που έπεσε νεκρή είναι η σύζυγος του Θέμη και ερωμένη του, η Αγγελική. Τότε, ο σκληρός άντρας καταρρέει, αφού το σχέδιό του τού γύρισε μπούμερανγκ. Μόνο που ο Βίκος δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο εκδίκησης. Αυτή τη φορά, στόχος του είναι η Ελισάβετ, καθώς, αν δεν είχε επέμβει εκείνη, δεν θα είχε συμβεί τίποτα και η Αγγελική θα ζούσε.

Σύντομα, λοιπόν, ο Βίκος μαζεύει τα κομμάτια του και καλεί έναν έμπιστό του άντρα, δίνοντας εντολή δολοφονίας για την δόκιμη μοναχή, θέλει να την τιμωρήσει για τον πόνο που του προκάλεσε, ενώ φοβάται κιόλας μη τυχόν αναγνωρίσει κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου του άντρα που προσπάθησε να σκοτώσει τον Πέτρο και οδηγήσει την Αστυνομία στα ίχνη του. Ο Βίκος, επισημαίνει στον άντρα που δίνει την εντολή πως αυτή τη φορά, δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο νέου λάθους. Έτσι, εκείνος επιστρέφει στη Γερακιανή και αρχίζει να αναζητά την Ελισάβετ για να τη σκοτώσει, ενώ την ίδια ώρα εκείνη αγνοεί τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved