Ελένη Καρακάση για Μαύρο Ρόδο: «Η Ευτυχία είχε βάσανα και την περιμένουν κι άλλα»
Media

Ελένη Καρακάση για Μαύρο Ρόδο: «Η Ευτυχία είχε βάσανα και την περιμένουν κι άλλα»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Καρακάση.

Και όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

  • Τηλεοπτικά, πρωταγωνιστείς στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Αισθάνεσαι δικαιωμένη γι’ αυτή την επιλογή σου;

Για όλους, μετά τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», είναι σημαντική η επόμενη τηλεοπτική κίνηση. Προσωπικά, χαίρομαι πάρα πολύ που δικαιώθηκα και εμπιστεύτηκα τον σεναριογράφο Γιώργο Κρητικό, τον σκηνοθέτη Κώστα Αναγνωστόπουλο και όλη την παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη. Επίσης, έχω αγαπήσει την Ευτυχία, την οποία υποδύομαι. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι την αγάπησε ο κόσμος.

  • Ποια στοιχεία κάνουν τον κόσμο να ξεχωρίζει τη σειρά, μέσα στην πληθώρα των προτάσεων που έχει;

Σε όλα, η αρχή είναι ο λόγος, το σενάριο, η ιστορία. Και η μαγιά της ιστορίας είναι δυνατή. Με βάση τον πυρήνα του ζευγαριού και δεδομένου ότι πολλοί ήρωες της σειράς δεν υπάρχουν στο βιβλίο, ο Γιώργος Κρητικός και η ομάδα του έχτισαν μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Από εκεί ξεκινάει η ουσία. Ακολουθούν η σκηνοθεσία, η παραγωγή, η μουσική κλπ. Όλα έγιναν ωραία και με έξυπνες κινήσεις.

  • Είσαι θετική στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύκλου, αν και εφόσον αποφασιστεί;

Αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από άλλους παράγοντες. Προσωπικά, φυσικά και θα ήθελα να μείνω στη σειρά, αν και εφόσον πάει δεύτερη χρονιά, και ειδικά με έναν ρόλο που αγαπάω πολύ. Άλλωστε, και στο παρελθόν το έχω κάνει, όπως στις σειρές «Η ώρα η καλή», «Άγριες μέλισσες» κ.ά. Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση.

  • Πώς θα χαρακτήριζες την ηρωίδα σου;

Η Ευτυχία είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, με μεγάλη καρδιά, αγαπάει την οικογένειά της και όλους τους ανθρώπους που έχει γύρω της, θέλει να τους προστατεύει. Επιπλέον, δεν είναι... κουτσομπόλα, αλλά κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά και βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Βέβαια, η Ευτυχία είχε πολλά βάσανα, εξαιτίας της εξαφάνισης της κόρης της, Γιάννας, και μάλλον την περιμένουν ακόμα περισσότερα...

  • Η ηρωίδα σου κρύβει κάποιο δικό της μυστικό ή είναι αυτό που λέμε «ανοιχτό βιβλίο»;

Η Ευτυχία, από όσα σενάρια έχω διαβάσει μέχρι τώρα, δεν κρύβει κάποιο δικό της μυστικό. Κρατάει των ανθρώπων που της τα εμπιστεύονται και, φυσικά των παιδιών της. Και πάλι, όμως, δεν τα ξέρει όλα, όπως συνέβη στην περίπτωση της Γιάννας. Σιγά-σιγά, θα τα μάθει.

  • Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε τη γυναίκα και την οικογένειά της να κρύβουν το πτώμα του Ζαμάφτα, ο οποίος απειλούσε τη Γιάννα. Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα;

Στα επεισόδια που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, η Αστυνομία δεν έχει φτάσει στα ίχνη της οικογένειας, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα συμβεί, είπε η Ελένη Καρακάση στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved