Media

GNTM 5: Ο ξέφρενος χορός της Καγιά στο Kabaret & οι εμφανίσεις των φιναλίστ στην τελευταία δοκιμασία

GNTM 5 τελικός: Το σκηνικό που είχε στηθεί για την τελευταία δοκιμασία πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων έμοιαζε σαν να είχε βγει από σκηνικό κινηματογραφικής παραγωγής εποχής! 

Οι τρεις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, και η Μαρίτα βρέθηκαν σε ένα πολύ λαμπερό location για ακόμα μία δοκιμασία τελικού.

Στο concept της φωτογράφισης έπρεπε τα μοντέλα, ως broadway stars, να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts το κάθε ένα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο star φωτογράφος Bill Georgoussis ανέλαβε τα «κλικ» των μοντέλων του GNTM, τα οποία χόρεψαν, πόζαραν και έδειξαν αντάξιες του δύσκολου και πολύπλοκου concept.

Η βραδιά έκλεισε με party mood, με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Όταν έκλεισαν οι κάμερες και τα φώτα προβολής, η Βίκυ Καγιά, πιο όμορφη από ποτέ, με ένα υπέροχο βελούδινο φόρεμα με φτερά και με καβαλιέρους τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, του έδωσαν και κατάλαβε σε χορό με πολύ κέφι και μπρίο.

Αρκεί μόνο να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και μόνοι σας τι επακολούθησε μετά τη δοκιμασία όπου τα τρία κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη του τελικού που θα δούμε στις οθόνες μας την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της Βίκυς Καγιά:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved