Χριστούγεννα στην TV – Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε!
Media

Χριστούγεννα στην TV – Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε!

Τις ημέρες των Χριστουγέννων τα κανάλια έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους κατάλληλα, προβάλλοντας εορταστικές εκπομπές και γιορτινές ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα θα δούμε...

ALPHA

Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 13.50, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» την Ελένη Ράντου και τον ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη από τη σειρά «Σασμός». Στις 16.40, στην εκπομπή «Kitchen Lab» ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει λαχταριστές συνταγές.

Nuggets από ψαρονέφρι, μια συνταγή πολύ διαφορετική από ό, τι έχετε συνηθίσει. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης επιλέγει για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τραγανή, πανσέτα γεμιστή με λουκάνικα και φέτα! Για γλυκό, ο σεφ δείχνει πώς να φτιάξετε την πιο νόστιμη βασιλόπιτα.

Στις 20.00, ξεκινάει το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το «Just the Two of Us».

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάζει μία ξεχωριστή βραδιά για το τηλεοπτικό κοινό. Εκτός από τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, στη σκηνή του σόου θα τραγουδήσουν η Κατερίνα Στανίση, ο Βελισσάρης, ο Μιχάλης Τζουγανάκης αλλά και η Καίτη Γαρμπή.

Η Φωτεινή Δάρρα θα τραγουδήσει παρέα με μία παιδική χορωδία, ενώ τοπικοί σύλλογοι θα ψάλουν τα κάλαντα. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 13.50, στον καναπέ της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται!» θα καθίσουν η Άση Μπήλιου αλλά και η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» Ηλιάνα Μαυρομάτη. Το πρόγραμμα του ALPHA συνεχίζεται με σειρές σε επανάληψη και αγαπημένες ταινίες όσο ανήμερα όσο και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

ΕΡΤ 1

Η EPT 1 έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τις γιορτινές ημέρες. Το Σάββατο 24/12, στις 3.00, στην εκπομπή «Δύο στη 1», η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου υποδέχονται την ερμηνεύτρια Tereza και τους Deja Vu. Την παρέα συμπληρώνουν ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με άλλους ηθοποιούς από την παράσταση «Σκρουτζ the musical». Στις 19.00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εορταστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Πες τη λέξη» τους ηθοποιούς της παράστασης «Οδύσσεια», Κάρμεν Ρουγγέρη, Κατερίνα Γιωργάκη, Γιώργο Μπαταδάκη, και τους ηθοποιούς της παράστασης Όλιβερ Τουίστ, Νίκη Παλληκαράκη, Κωνσταντίνο Μουταφτσή και Κωνσταντίνο Τσουμπάρη, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη». Στις 22.00, το «Στούντιο 4» σβήνει τα φώτα του και κυκλοφορεί στη χριστουγεννιάτικη πόλη.

Η Νάνου Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αφήνουν πίσω τους το στούντιο και κάνουν μια βόλτα στους στολισμένους δρόμους της Αθήνας, στα θέατρά της, στα όμορφα στέκια της. Οι String Demons παίζουν γιορτινές μουσικές και οι Γεωργία Μεσαρίτη, Ορέστης Χαλκιάς, Βαγγέλης Παπαδάκης και Εριφύλη Κιτζόγλου αφηγούνται στους παρουσιαστές πώς είναι τα Χριστούγεννα για τη δική τους γενιά. Από το σήμερα, γυρίζουμε σχεδόν έναν αιώνα πίσω, στα Χριστούγεννα της ποτοαπαγόρευσης της δεκαετίας του ’30, με τα σουίνγκ και τζαζ κομμάτια των υπέροχων Les Trois Femmes και του κουαρτέτου τους.

Έπειτα, η Νάνου Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντούν την Άννα Φόνσου, η οποία τους υποδέχεται σε ένα γιορτινό τραπέζι με ιστορίες από τα παλιά. Με την Joanne στα πλήκτρα και στην ερμηνεία των τραγουδιών, η νυχτερινή βόλτα συνεχίζεται.

Οι παρουσιαστές συναντούν τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι», στην πλατεία του θεάτρου «Αλίκη». Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτη της, Κώστας Κόκλας, Σοφία Βογιατζάκη και Τζόυς Ευειδή περιγράφουν τα δικά τους Χριστούγεννα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ακόμα μερικοί φίλοι έχουν στήσει γιορτή στα καμαρίνια του Μικρού Παλλάς.

Η παρέα των Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρας Ματσούκα, Αντώνη Κρόμπα, Δημήτρη Σαμόλη και Αναστασίας Τσιλιμπίου μεγαλώνει, με τους παρουσιαστές πίσω από τα φώτα της σκηνής. Κι όμως, αυτή η παραμονή Χριστουγέννων επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις! Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταφέρει στην εκπομπή, όπως μόνο αυτός ξέρει, το γιορτινό κλίμα της Θεσσαλονίκης από το θέατρο «Vergina». Κι επειδή Χριστούγεννα χωρίς τον αντιήρωα Σκρουτζ δεν γίνονται, η Νάνσυ και ο Θανάσης κλείνουν τη βραδιά τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τους συντελεστές του μιούζικαλ, «Σκρουτζ μια χριστουγεννιάτικη ιστορία».

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στην εκπομπή «Δύο στη 1», στις 13.00, οι Operatical, Ναδίνα Τζιάτζιου και Θάνος Ζήσης, μας λένε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ οι ηθοποιοί της παράστασης «Γεια the musical», ερμηνεύουν τραγούδια από την παράσταση. Μαζί τους και ο σκηνοθέτης του θεατρικού έργου, Δημήτρης Μαλισσόβας. Στη συνέχεια, ο ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος, καλεσμένος στην εκπομπή, χαρίζει όμορφες στιγμές στο κοινό με τα υπέροχα τραγούδια του. Το απόγευμα, στις 19.00, οι μονομαχίες συνεχίζονται στο τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη».

Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον σύλλογο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή αγκαλιά».

Τη Δευτέρα 26/12, στις 13.00, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά καλωσορίζουν τον Ησαΐα Ματιάμπα. Επίσης, η Ελπίδα μιλάει για τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της, ενώ ερμηνεύει ξεχωριστά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Στις 16.00, στο «Στούντιο 4» ο Σταμάτης Κραουνάκης μάς χαρίζει όμορφες στιγμές παίζοντας στο πιάνο του αγαπημένα τραγούδια και, φυσικά, συζητώντας σε γιορτινή ατμόσφαιρα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Οι καλεσμένοι όλης της χρονιάς του «Στούντιο 4» θυμούνται τα δώρα που έλαβαν την ημέρα των Χριστουγέννων και δεν θα ξεχύσουν ποτέ. Την Παρασκευή 31/12, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται την Ελένη Καστάνη, με τις πιο απολαυστικές ιστορίες της τηλεοπτικής καριέρας της. Ακόμη, στην εορταστική εκπομπή, μέσα από το αρχείο της ΕΡΤ, μαθαίνουμε πώς περνούσε την Πρωτοχρονιά η ελληνική τηλεόραση. Εικόνες από το πρώτο ρεβεγιόν της Μεταπολίτευσης μέχρι τα εντυπωσιακά σόου του Γιώργου Μαρίνου με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα του ελληνικού κινηματογράφου: από τον Νίκο Κούρκουλο και τη Δέσπω Διαμαντίδου, μέχρι την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Κώστα Χατζηχρήστο και τη Μελίνα Μερκούρη. Ακόμη, επειδή φέτος, η ΕΡΤ θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τους πενήντα καλεσμένους τους, το «Στούντιο 4» βρέθηκε στις πρόβες της μεγάλης γιορτής που ετοιμάζουν και μεταφέρει το κλίμα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 φοράει τα γιορτινό του και ετοιμάζει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο 24/12 ο σταθμός θα προβάλλει από το πρωί παιδικές ταινίες αλλά και σειρές σε επανάληψη. Στις 20.00, τη σκυτάλη παίρνει το πιο εορταστικό και διασκεδαστικό «Family Game» του χρόνου, με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά.

Οι ομάδες παίζουν και περνούν από διασκεδαστικές δοκιμασίες για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των Χριστουγέννων. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 15.00, θα προβληθεί η ψυχαγωγική εκπομπή «Ταξιδεύοντας στον Μύλο των ξωτικών» με τον Χρήστο Νέζο.

Ο παρουσιαστής επισκέπτεται τον 11ο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, με καλεσμένους τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και το πρώτο και μοναδικό συγκρότημα στην Ελλάδα VOX The Acapella Group. Ο Γιώργος Λιβάνης τραγουδά στο σήμα κατατεθέν της πόλης, το ρολόι, επισκέπτεται το σπίτι του Αϊ Βασίλη, έρχεται με την ατμάμαξα του 1908, που βρίσκεται φέτος στον σταθμό που έχει φτιαχτεί, και τραγουδάει στον ιστορικό Μύλο του περασμένου αιώνα, πάνω στη σοφίτα, όπου έχει στηθεί η σκηνή. Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20.00, το «Rouk Zouk Special» με τη Ζέτα Μακρυπούλια φοράει τα γιορτινά του και καλωσορίζει αγαπημένα πρόσωπα. Όλοι τους παίζουν με ανεβασμένη διάθεση και για καλό σκοπό!

Η παρουσιάστρια υποδέχεται στο πλατό δέκα αγαπημένους τραγουδιστές. Η ομάδα «Άγια Νύχτα» με τους Ηλία Βρεττό, Demy, Μαλού, Αναστάσιο Ράμμο και Χριστίνα Σάλτη αναμετράται με την ομάδα των «Onirama» των Θοδωρή Μαραντίνη, Γιώργου Κοκονίδη, Χρήστου Τρεσίντση, Δημήτρη Κοκονίδη και Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και άφθονες στιγμές γέλιου. Τη Δευτέρα των Χριστουγέννων, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει αγαπημένες σειρές σε επανάληψη αλλά και ταινίες. Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας με όλη την ομάδα του «Πρωινού» φοράνε τα καλά τους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και αποχαιρετούν το 2022 με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζει μοναδικά πιάτα για το γιορτινό τραπέζι και η Λίτσα Πατέρα δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια για τις ημέρες των εορτών αλλά και τη νέα χρονιά.

MEGA

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στο μεγάλο κανάλι θα παρακολουθήσουμε αγαπημένες ταινίες για μικρούς αλλά και μεγάλους, ενώ στις 21.00, η Ρούλα Κορόμηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» σπουδαίους καλεσμένους. Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται και ο Νίκος Ζωιδάκης. Στην εορταστική αυτή εκπομπή θα βρεθούν πρόσωπα του σταθμού, παρουσιαστές αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και την επομένη, ο σταθμός έχει διαμορφώσει το πρόγραμμά του με ταινίες για όλη την οικογένεια.

ΣΚΑΪ

Ο σταθμός του Φαλήρου θα προβάλλει και τις δύο ημέρες πολλές ελληνικές και ξένες ταινίες. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 14.45, οι τηλεθεατές μπορούν να διασκεδάσουν με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπάση, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη κ.ά., που θα προβληθεί σε επανάληψη. Την επομένη θα προβληθούν ταινίες, ενώ στις 18.50 το νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Άγρια γη».

STAR

«Πασπαλισμένο» με έξτρα δόση χαράς, φαντασίας, γέλιου και απαραίτητα χριστουγεννιάτικης χρυσόσκονης, το παιδικό πρόγραμμα της Starland θα είναι κοντά στα παιδιά με όλους τους αγαπημένους ήρωες και πολλά χριστουγεννιάτικα σπέσιαλ επεισόδια από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα των Χριστουγέννων.

Ο σταθμός όλες τις ημέρες θα προβάλλει κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά και οικογενειακές και γιορτινές ταινίες. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 25Δεκεμβρίου, στις 22.50, η εκπομπή «Οι 100 -Ώρα να τα πούμε» έρχεται με ένα σπέσιαλ επεισόδιο, σε ρυθμό γιορτινούς. Ο Λάμπρος Φισφής υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στον σταθμό, τον Νίκο Κουρή και τον Ηλία Μουλά.

ΕΡΤ2

Το Σάββατο 24/12, στις 21.00, το «Art Week» με τη Λένα Αρώνη μάς προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά, όπως επιτάσσει η μέρα. Με λάμψη, γιορτινή διάθεση αλλά και πολλή και καλή μουσική. Καλεσμένες στην εκπομπή είναι δύο καταπληκτικές ερμηνεύτριες, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στην εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων» ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Αθηνά Καμπάκογλου υποδέχονται τους Πίτσα Παπαδοπούλου, Νίκο Κουρκούλη, Κέλλυ Κελεκίδου.

OPEN

Παραμονή Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου στις 09:50 η Ελένη Τσολάκη υποδέχεται τον Πάνο Καλίδη στο πιο γιορταστικό «OPEN WEEKEND» της χρονιάς. Στην παρέα της θα βρεθούν οι αγαπημένοι ηθοποιοί από τη «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου και Ελίνα Μάλαμα, για μια εκπομπή με πολύ χορό και τραγούδι.

Το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων, ο Γιάννης Μπέζος στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» στις 21:00 έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο. Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει τα τραγούδια του και το κέφι παίρνει φωτιά με όλη την παρέα να απολαμβάνει τη βραδιά.

Γιάννης Ζουγανέλης, Ιωάννα Παππά, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ορέστης Τζιόβας, Μαρία Χάνου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρία Φιλίππου, Ηρώ Μουκίου , Μαρίνος Κόνσολος, Ιωάννα Πηλιχού, Γιωργής Τσουρής, Βίβιαν Κοντομάρη, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Τσιμπρικίδου και Ελίζα Σκολίδη, με απογειωμένη διάθεση και θετική ενέργεια μας χαρίζουν ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved