Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το μπέρδεμα με τον Πούμπουρα και το αστείο περιστατικό με θαυμάστρια
Media

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το μπέρδεμα με τον Πούμπουρα και το αστείο περιστατικό με θαυμάστρια

O Παναγιώτης Μπουγιούρης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, την «παρεξήγηση» με τον Σάββα Πούμπουρα και αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό με θαυμάστριά του.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είπε: «δεν μπορώ να πω ότι είχα αισθανθεί μια αλαζωνική συμπεριφορά ή είχα καβαλήσει το καλάμι. Ούτε αυτοσκοπός μου ήταν η λάμψη του επαγγέλματος που φυσικά υπάρχει. Θα εισπράξω ένα κοπλιμέντο για το πόσο ωραίος ήμουν τότε ή πόσο ωραίος είμαι ακόμα ή δεν ξέρω τι άλλο. Μου δημιουργεί μια μικρή αμηχανία αυτό».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Η αλήθεια είναι ότι στην Κύπρο κάποια στιγμή με είχαν μπερδέψει με τον Σάββα Πούμπουρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον έκανα το επίθετο λίγο. Πούμπουρας, Πουμπούρης, κάτι τέτοιο».

Ενώ ανέφερε ότι μια κοπέλα μου ζήτησε αντί για αυτόγραφο να καθίσει επάνω μου, την σήκωσα στα χέρια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Πολλές φορές λένε πως ότι κι αν κάνεις στα πλάνα της ζωής θα το μετανιώσεις. Αν παντρευτείς, λέει, θα το μετανιώσεις ενώ αν δεν παντρευτείς πάλι θα το μετανιώσεις. Οπότε κάπου εκεί επιλέγει μάλλον ο καθένας ανάλογα με αυτό που νιώθει ότι θα τον συμπληρώσει περισσότερο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τη συνέντευξη του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved