Άγρια γη: Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, αποσπά το όπλο του Λουκά και είναι πια απειλή για όλους
Media

Άγρια γη: Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, αποσπά το όπλο του Λουκά και είναι πια απειλή για όλους

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (22/12), η Όλγα (Ζ. Δούκα) δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει την έντασή της απέναντι στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) που τους έχει βάλει όλους σε υποψία.

Ο Βλάσσης (Ι. Παπαματθαίου) εκβιάζει την Όλγα, αποσπά το όπλο του Λουκά (Ν. Βασιλειάδης) και είναι πια απειλή για όλους. Ο Αλέξης (Γ. Κοσκορέλλος) είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει το χωριό και η Όλγα είναι απαρηγόρητη.

Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, την Αθηνά, αλλά και τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης), ζητώντας του πλαστά χαρτιά για να διαφύγει. Εκείνος υποκύπτει για να προστατεύσει τον Άρη, αλλά αυτό θα έχει κακή κατάληξη για τον ίδιο.


Ο Άρης, απ’ την άλλη, αποχαιρετά με λύπη τον Αλέξη χωρίς να τολμήσει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ελπίδα (Π, Βιτετζάκη) φοβάται την εκδίκηση του Βλάσση.

Παράλληλα, ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) αποφασίζει να διακόψει με την Άννα (Ν. Βραχάτη), ενώ η Αθηνά (Ε. Μαρσίδου), που θυμάται τον σταυρό της Μυρτώς από παλιά, υποψιάζεται την αληθινή ταυτότητα του Άρη κι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια, στήνει ένα μικρό σχέδιο, πετυχαίνοντας τον σκοπό της.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη που εξασφάλισε το gossip-tv.gr:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved