Τα Νούμερα: Ορφέας Περίδης και Δημήτρης Μυστακίδης guests στο νέο επεισόδιο
Media

Τα Νούμερα: Ορφέας Περίδης και Δημήτρης Μυστακίδης guests στο νέο επεισόδιο

Τα Νούμερα: Είναι Χριστούγεννα και οι ήρωες μας έχουν χάσει οριστικά τη «Μάντρα».

Ο μαφιόζος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου), που τη διαχειρίζεται, την έχει μεταμορφώσει σε «Χάντρα» και έχει βάλει ως κεντρικούς καλλιτέχνες τον νεαρό τράπερ «SHITBOY» και την ερωμένη του, λαϊκοδημοτική ντίβα «Λίτσα Μάκκα». Όλα τα «νούμερα» προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση ή να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) πηγαίνει σε θεατρικές οντισιόν, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) σ’ ένα κυπριακό τάλεντ σόου, ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) άφραγκος και καταθλιπτικός κάνει παρέα με τον Παντελή (Θανάσης Δόβρης), ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) και η Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) μετακομίζουν μαζί με τα παιδιά της στης Αντιγόνης (Λένα Ουζουνίδου).

Οι υπόλοιποι αναγκάζονται να δουλεύουν για τον Μεμά -ηθελημένα ή αθέλητα. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Φοίβος χάνει τον ήχο του, κάθε φορά που προσπαθεί να παίξει κιθάρα ή να τραγουδήσει. Ξεκινάει, λοιπόν, ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Εθνική Οδό, ψάχνοντας να βρει την Ελλάδα, τη μουσική της κι ένα… χρυσόμαλλο κριάρι.

Το ταξίδι του κρύβει απρόσμενες εκπλήξεις, απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις με καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους αυτή με τον Ορφέα Περίδη και τον Δημήτρη Μυστακίδη, και μια εντελώς αναπάντεχη κατάληξη, που θα τον φέρει, επιτέλους, αντιμέτωπο με τον εαυτό του.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved