Χρυσαειδή - Τριβυζάς: Υπέγραψαν το διαζύγιό τους και η... Σταυρούλα πάει στο survivor
Media

Χρυσαειδή - Τριβυζάς: Υπέγραψαν το διαζύγιό τους και η... Σταυρούλα πάει στο survivor

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και τρεις μήνες παντρεμένοι αλλά αποφάσισαν να χωρίσουν και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή, Mega Καλημέρα έχουν ήδη υπογράψει και το διαζύγιό τους. 

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Το ότι χωρίσαμε, δεν έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο All Star Survivor».

Ενώ στη συνέχεια ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής ότι το ζευγάρι υπέγραψε το διαζύγιό του και η Σταυρούλα ετοιμάζεται για τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, το ζευγάρι και πριν μπει η Σταυρούλα στο survivor είχε χωρίσει και δεν είχε γίνει ο γάμος και τελικά έγινε μετά το ριάλιτι, αλλά μέσα σε τρεις μήνες από τον γάμο τους χώρισαν!

Να σας θυμίσουμε ότι χθες, 22 Δεκεμβρίου η Μαρία Αντωνά τόνισε στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Σκέψου σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Σταυρούλα. Τώρα είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει και να δώσει μια απάντηση σε περίπτωση που προκύψει μια δήλωση περαιτέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιδί που είναι αρκετά συγκρατημένος κι επειδή μου έκανε εντύπωση πώς κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου έβγαινε, υποστήριζε, μιλούσε παντού, έστελνε μηνύματα και βλέπω τώρα έναν άντρα αρκετά πληγωμένο»!

Και πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά: «Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε.

Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved