Γιώτα Φέστα για Σασμό: «Η Αμαλία θα φλερτάρει με την παρανομία για την αγάπη του Παύλου»
Media

Γιώτα Φέστα για Σασμό: «Η Αμαλία θα φλερτάρει με την παρανομία για την αγάπη του Παύλου»

Καταξιωμένη ηθοποιός η Γιώτα Φέστα, έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στην τέχνη της.

Ο «Σασμός» είναι γι’ αυτή μια εξαιρετικά δημιουργική πρόκληση και η ευκαιρία να συνεργαστεί με υψηλού επιπέδου συναδέλφους της.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της ως Αμαλία στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Θα μας σκιαγραφήσετε το προφίλ της Αιμιλίας Ξενάκη;

Για την Αιμιλία Ξενάκη συνεχίζω να πηγαίνω ψάχνοντας, καθώς οι ήρωες σε ένα σίριαλ που είναι σε εξέλιξη σκιαγραφούνται μ μαζί με τους ηθοποιούς. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως πολύ νέα έχασε το παιδί της. Το γεγονός αυτό καθόρισε τη ζωή της και αφοσιώθηκε στη δουλειά της, προκειμένου να μπορέσει να βρει ένα βηματισμό στη ζωή της ξανά. Θεωρείται στο περιβάλλον της μια αδέκαστη λειτουργός της δικαιοσύνης. Είναι ψύχραιμη, συνετή και λογική. Η τακτοποιημένη και ήρεμη ζωή της, όμως, ανατρέπεται όταν εμφανίζεται ο εξαφανισμένος για χρόνια πρώην άντρας της Παύλος Βρουλάκης, που όλοι θεωρούσαν πεθαμένο

Πόση δύναμη απαιτείται από μια μάνα να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού της;

Μεγάλη δύναμη και δεν πιστεύω πως ποτέ μια μάνα ξεπερνάει αυτή την απώλεια. Μπορεί κανείς να διαχειριστεί πολλές απώλειες στη ζωή του, αλλά όχι αυτή. Υπάρχει πάντα μια πληγή ανοιχτή για την Αιμιλία.

Η επιστροφή του Παύλου, που θεωρούσε νεκρό, ανατρέπει τη ζωή της;

Η εμφάνιση του Παύλου είναι κατ’ αρxάς μια τρομερή έκπληξη για την Αιμιλία. Εμφανίστηκε ξαφνικά μαζί του όλο το παρελθόν τους και η ζωή της, όσο κι αν προσπαθεί να την κρατήσει όπως ήταν, φαίνεται πως αλλάζει ραγδαία. Κυρίως η προσωπική της ζωή».

Πηγή: Τηλεθεατης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved