Η γη της ελιάς: «Βόμβα» στο σπίτι του Δημοσθένη – Η Ασπασία με παράνομο εραστή
Media

Η γη της ελιάς: «Βόμβα» στο σπίτι του Δημοσθένη – Η Ασπασία με παράνομο εραστή

Η γη της ελιάς: Η αποκάλυψη της Ασπασίας στη Χάιδω, ότι η Ειρήνη είναι παιδί του συγχωρεμένου του άντρα της και ετεροθαλής αδελφή του Φίλιππου, προκαλεί σοκ στις δύο οικογένειες.

Η Χάιδω, μετά το πρώτο χαστούκι από την αποκάλυψη πως η δολοφονημένη κόρη της Στέλλα είχε παράνομο δεσμό με τον Νικόλα, δέχεται και δεύτερο, μαθαίνοντας πως ο μακαρίτης ο άντρας της την απατούσε με την Ασπασία. Ο κόσμος της γκρεμίζεται, αλλά στο πλευρό της στέκεται ο Φίλιππος και η Βασιλική.

Μετά το τεστ DNA που έκανε η Ασπασία και βγήκε στη φόρα η αλήθεια, όλα αλλάζουν. Μόνο άγιο δεν λες τον Δημοσθένη. Βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στις παρανομίες και τις απιστίες. Ωστόσο, αγαπά την Ειρήνη και την έχει μεγαλώσει., Είναι η κόρη του. Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως μάθει την αλήθεια, ότι η Ειρήνη είναι καρπός της παράνομης σχέσης της με τον συγχωρεμένο άντρα της Χάιδως. Η αλήθεια δεν αργεί να αποκαλυφτεί. Ο Δημοσθένης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και ξεσπά βίαια στην Ασπασία.

Έκρηξη ζήλιας

Τρώγεται από τη ζήλια του ο Αλέξης και το θολωμένο του μυαλό σκαρφίζεται διάφορα σενάρια μετά την εμφάνιση του Κίμωνα, του γιου του Δημοσθένη, στη ζωή της Μυρτάλης. Ο Κίμωνας, μετά την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Άλλωστε, βοηθούν και οι δύο στην προσπάθειά του να εκλεγεί δήμαρχος. Δεν έχει ιδέα για το σχέδιο του πατέρα του να τον παντρέψει με τη Μυρτάλη. Ήδη έχει ερωτευθεί κεραυνοβόλα την υπαστυνόμο Δήμητρα και η Μυρτάλη τον αφήνει ερωτικά αδιάφορο. Ο Αλέξης, που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την περιμένει. Όταν εκείνη επιστρέφει από το γεύμα με τον Κίμωνα, της κάνει μεγάλη σκηνή. Η Μυρτάλη, εξοργισμένη, τον διώχνει κακήν κακώς. Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του, καθώς το άρρωστο μυαλό του ήδη παίρνει ανάποδες στροφές, για να βγάλει από τη μέση τον Κίμωνα.

Πηγή: Τηλεθεατης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved