Άννα Μάγκου για Κόκκινο Ποτάμι: «Η Ανθή είναι ένα πληγωμένο πλάσμα, με τραυματισμένη ψυχή και σώμα»
Media

Άννα Μάγκου για Κόκκινο Ποτάμι: «Η Ανθή είναι ένα πληγωμένο πλάσμα, με τραυματισμένη ψυχή και σώμα»

Η πολυτάλαντη Άννα Μάγκου ερμηνεύει την Ανθή Συμεωνίδη, μια όμορφη και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, με σπουδές κλασικού τραγουδιού στην Τραπεζούντα.

Καλομαθημένη μοναχοκόρη από εύπορη οικογένεια, είναι πια πρόσφυγας που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες στη Θεσσαλονίκη. Καθώς είναι άπειρη, πέφτει θύμα του ξαδέλφου της, Λουκά, ο οποίος την εκδίδει, προκειμένου να πληρώσει τα χρέη του.

Η ηθοποιός, χορεύτρια και χορογράφος Άννα Μάγκου-η αγαπημένη Τούλα στις «Άγριες μέλισσες» υποδύεται υποδειγματικά την Ανθή Συμεωνίδη, που περνά του λιναριού τα πάθη στη νέα αφιλόξενη πατρίδα της.

Η Πόντια Ανθή Σεμεωνίδη φτάνει στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια της...

Η Ανθή Συμεωνίδη φτάνει με τη μητέρα της και τον άρρωστο πατέρα της στη Θεσσαλονίκη, έχοντας περάσει έναν Γολγοθά για να επιζήσουν. Οι συνθήκες όμως στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτές που περίμεναν. Όπως φαίνεται, δεν ήταν ευπρόσδεκτοι. Ακόμα και τώρα, το 2022, οι συνθήκες που ζουν οι πρόσφυγες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δεν είναι και πολύ καλύτερες.

Με ποιες λέξεις θα περιγράφατε την ηρωίδα σας;

Η Ανθή είναι ένα πληγωμένο πλάσμα, με τραυματισμένη ψυχή και σώμα, όπως τα περισσότερα κορίτσια που περνούσαν τα ίδια. Θα τη χαρακτήριζα δυνατή και δυναμική, καθώς προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά της με όποιον τρόπο μπορεί. Είναι όμως φοβισμένη και θυμωμένη παράλληλα και νομίζω ότι με όλα αυτά που θα της τύχουν, θα χάσει και την όρεξη για ζωή. Νομίζω ότι της έχουν κλέψει το χαμόγελο, που πριν από κάποια χρόνια το είχε συνέχεια.

Δουλεύοντας ως τραγουδίστρια αντιμετωπίζει κινδύνους;

Η δουλειά της ως τραγουδίστρια, δυστυχώς, κρύβει κινδύνους. Υποψιασμένη η Ανθή από όλα αυτά που έχει περάσει, προσπαθεί να προφυλαχτεί. Δυστυχώς, δεν τα καταφέρνει, διότι καταφέρνουν να της πάρουν όλη τη δύναμη ψυχής που της είχε μείνει.

Πηγή: Τηλεθεατης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved