Άννα Μάγκου για Κόκκινο Ποτάμι: «Για την Ανθή δεν υπάρχει έλεος»
Media

Άννα Μάγκου για Κόκκινο Ποτάμι: «Για την Ανθή δεν υπάρχει έλεος»

Την Άννα Μάγκου την απολαμβάνουμε ως Ανθή Συμεωνίδη, μια όμορφη και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, με σπουδές κλασικού τραγουδιού στην Τραπεζούντα.

Καλομαθημένη μοναχοκόρη από εύπορη οικογένεια, είναι πια πρόσφυγας που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες στη Θεσσαλονίκη. Καθώς είναι άπειρη, πέφτει θύμα του ξαδέλφου της, Λουκά, ο οποίος την εκδίδει, προκειμένου να πληρώσει τα χρέη του.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά Κόκκινο Ποτάμι.

Ο ξάδελφος, που χρωστά στο μαγαζάτορα, τη χρησιμοποιεί για να ξεχρεώσει;

Ο ξάδελφός της, ο Λουκάς (Μανώλης Κλωνάρης), χρωστάει πολλά. Βρίσκει την Ανθή ως έναν εύκολο τρόπο να ξεχρεώσει εκδίδοντάς την. Είναι και αυτός ένας τραυματισμένος άνθρωπος που κάνει λάθη προσπαθώντας να σωθεί.

Την εκδίδει για πολύ καιρό;

Την εκδίδει σε συνεργασία με τον Σίμο (Βασίλης Χαλακατεβάκης), τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, βάζοντας ως βιτρίνα το τραγούδι. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα έλεος και καταλήγει να είναι ένα άψυχο σώμα.

Ο αρραβωνιαστικός της θα μπορέσει να τη σώσει;

Ο αρραβωνιαστικός της, ο Νίκος (Γιάννης Ίτσιος), είναι ο μόνος που θα μπορούσε να τη σώσει, αν και όταν καταφέρει να φτάσει στη Θεσσαλονίκη. Θα δούμε.

Ίσως υπάρξει άλλος έρωτας για την Ανθή;

Ο έρωτας της Ανθής και Νίκου είναι τόσο δυνατός δεν θα μπορούσε κανένας τους δύο -νομίζω- να δώσει ούτε μέρος της καρδιάς του σε κάποιον άλλον. Πιστεύω ότι αν και όταν συναντηθούν θα το καταλάβουμε.

Πηγή: Τηλεθεατης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved