Νατάσα Εξηνταβελώνη για Παράδειο των κυριών: «Η Αμαλία είναι μια ηρωίδα που τιμά το συναίσθημά της»
Media

Νατάσα Εξηνταβελώνη για Παράδειο των κυριών: «Η Αμαλία είναι μια ηρωίδα που τιμά το συναίσθημά της»

Την Νατάσα Εξηνταβελώνη την παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών και ο ρόλος της έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η ηθοποιός έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από εκείνη. Η ίδια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της αλλά και για τις κρυφές πτυχές της ηρωίδας της.

Έχετε περάσει κατάθλιψη ή συνειδητοποιήσατε εκ των υστέρων ότι αυτό που περνούσατε μια περίοδο ήταν κατάθλιψη;

Ναι.

Ποια περίοδος ήταν αυτή;

Και στο πρόσφατο παρελθόν μου. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος αρκετά φωτεινός και με πλήρη αίσθηση αυτοπροστασίας, οπότε δεν μπορώ να πω ότι βυθίστηκα σε αυτό το συναίσθημα. Αλλά με το που άρχισε να μου συμβαίνει, το αναγνώρισα και πήρα αποφάσεις για τη ζωή μου. Άλλαξα πράγματα και έτσι ξεπεράστηκε το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι γρήγορα βγήκα από αυτό. Απλώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνει κάποιος.

Στην προκειμένη περίπτωση, η ηρωίδα σας έρχεται αντιμέτωπη με ένα γάμο που δεν θέλει, καθώς αναγκάζεται να παντρευτεί το βιαστή της, γεγονός που αγνοεί η οικογένειά της. Πώς θα λειτουργήσει; Θα παλέψει να αλλάξει αυτήν τη συνθήκη;

Θα δυσκολευτεί πολύ. Άλλωστε, είναι μια συνθήκη που δεν την έχει επιλέξει με την καρδιά της, αλλά της την έχει επιβάλλει η κοινωνία. Ακούγεται σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Παντρεύεται το βιαστή της. Εκείνες τις εποχές τέτοιοι γάμοι γίνονταν - και γίνονταν συχνά. Οι-γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης «δένονταν» με το πρόβλημα, διότι ούτε οι αμβλώσεις ήταν κάτι αποδεκτό για την κοινωνία. Δεν υπήρχε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης για το σώμα τους για το οποίο μιλάμε σήμερα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι πολύ δύσκολο να το υποστηρίζω υποκριτικά. Θυμάμαι τη γιαγιά μου να μου λέει ότι αυτός ο γάμος έγινε χωρίς αγάπη, και απορούσα όταν ήμουν μικρή. Αναρωτιόμουν πώς γίνεται να παντρεύονται οι άνθρωποι από μια κοινωνική επιταγή; Η Αμαλία, λοιπόν, θα δυσκολευτεί σίγουρα, θα προσπαθήσει να αντισταθεί σε αυτό, κι επειδή, όπως είπα και νωρίτερα, είναι μια ηρωίδα που τιμά το συναίσθημά της, θα προσπαθήσει να διαχωρίσει αυτά τα δύο. Θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον εαυτό της συναισθηματικά και θα αναγκαστεί vα κάνει μια επιλογή που ξεκάθαρα είναι επιλογή ανάγκης.

Μισεί όμως τον Πάρη...

Τον μισεί διότι, όσο και να κάνει προσπάθεια να τον καταλάβει, είναι πληγωμένη, είναι κακοποιημένη από εκείνον. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η σχέση της μαζί του δεν είναι τόσο μονοδιάστατη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίον έκανε παρέα από μικρή ηλικία. Έχει υπάρξει φίλος της, κοντινός της άνθρωπος. Υπήρχε μεταξύ τους μια σχέση που προϋπήρχε του βιασμού της. Κάτι σύνηθες σε σχέση με αυτά που ακούμε και στις ημέρες μας. Ο βιαστής δεν είναι συνήθως ένας άνθρωπος που έρχεται από το πουθενά. Είναι ένας άνθρωπος από το στενό κύκλο της οικογένειας, οπότε μπερδεύεται από τη σχέση που έχει μαζί του. Επίσης, μιλάμε και για έναν άνθρωπο που έχει μια διαταραχή, η οποία λόγω της εποχής δεν μπορεί να διαγνωστεί ακριβώς.

Πηγή: 7 μερες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved