GNTM: Το gossip-tv.gr στον μεγάλο τελικό - Οι πρώτες εικόνες
Media

GNTM: Το gossip-tv.gr στον μεγάλο τελικό - Οι πρώτες εικόνες

GNTM: Ο μεγάλος τελικός του φετινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων του Star έφτασε και σε λίγο θα αναδειχτεί η μεγάλη νικήτρια. Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λαμπερή βραδιά. Είμαστε εκεί και μεταδίδουμε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν. 

Το GNTM 5 έφτασε στο τέλος του καθώς το βράδυ της Παρασκευής (23/12) ήταν προγραμματισμένο να αναδειχτεί η μεγάλη νικήτρια!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο, οι τρεις φιναλίστ, διεκδίκησαν με πάθος τον τίτλο του GNTM 5!

Μια μελαχρινή, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα είχαν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή!

Και οι τρεις έκαναν την ίδια ευχή: να κατακτήσουν τους περισσότερους βαθμούς από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και από το τηλεοπτικό κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο και να γίνουν το Greece’s Next Top Model!

Παρά τις δυσκολίες, η συγκίνηση για το τελευταίο challenge ήταν εμφανής, έντονη και διάχυτη. Τα μοντέλα κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς γνώριζαν πολύ καλά πως μία από τις τρεις θα ήταν η χρυσή νικήτρια του GNTM 5!

Στο live του τελικού, η Μαρίτα έλειπε καθώς έχει νοσήσει από κορονοϊό όμως εμφανίστηκε εκεί μέσω μιας οθόνης.

Το live του τελικού ξεκίνησε για πρώτη φορά στα χρονικά, αρκετά νωρίς! Το gossip-tv.gr βρίσκεται εκεί και καταγράφει όλα όσα γίνονται λεπτό προς λεπτό. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος, το Star δεν επιτρέπει την είσοδο στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του live.

Αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε για την ώρα είναι ότι αυτή τη στιγμή επικρατεί πλήρης ησυχία έξω από το πλατό που διεξάγεται ο τελικός.

Ο φωτογραφικός φακός και η κάμερα του gossip-tv.gr παραμένει εκεί περιμένοντας την ανακοίνωση του αποτελέσματος και φυσικά μετά τη λήξη και την ανάδειξη της νικήτριας, θα έχουμε τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις και τα πρώτα πλάνα.

Δείτε τι συμβαίνει τώρα έξω από το πλατό στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved