GNTM Τελικός: Το unboxing, η συγκίνηση και η συνάντηση στο σπίτι που ενθουσίασε τα μοντέλα
Media

GNTM Τελικός: Το unboxing, η συγκίνηση και η συνάντηση στο σπίτι που ενθουσίασε τα μοντέλα

GNTM Τελικός: Απόψε η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο διεκδικούν τον τίτλο της νικήτριας για τη φετινή σεζόν!

Η ανακοίνωση της νικήτριας θα γίνει στο στολισμένο πλατό ετυμηγορίας, σε live μετάδοση!

Η Μαρίτα, η Βικτώρια και η Αλεξία, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, θα βρεθούν μπροστά στους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, ελπίζοντας πως η πορεία, η εξέλιξη και η προσπάθειά τους αξίζει την πολυπόθητη κορυφή!

Μια μελαχρινή, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή του GNTM 5!

Λίγο πριν ξεκινήσει η τρίτη και τελευταία δοκιμασία του GNTM 5, οι τρεις φιναλίστ ξύπνησαν με διάθεση αυτοανάλυσης και εξομολόγησης. Κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους περιμένουν κάποιες υπέροχες εκπλήξεις και εκτός από την καρδιά τους, ανοίγουν και τα δώρα τους.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, έκαναν την τελευταία τους επίσκεψη και εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να αποκαλύψουν όλα όσα έχουν κρατήσει από αυτόν το διαγωνισμό.

Τα κορίτσια συγκινήθηκαν, έκλαψαν, ζήτησαν συγγνώμη για κάποιες συμπεριφορές που δεν ήθελαν να έχουν αλλά πλέον έχουν μάθει να διαχειρίζονται τις καταστάσεις, όπως είπαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved