GNTM τελικός: Αυτή ήταν η τελευταία δοκιμασία με το... ολόγραμμα του Ηρακλή Τσουζίνοβ!
Media

GNTM τελικός: Αυτή ήταν η τελευταία δοκιμασία με το... ολόγραμμα του Ηρακλή Τσουζίνοβ!

GNTM τελικός: Στο τελευταίο σετ, οι τρεις φιναλίστ του GNTM 5 κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα έπρεπε να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modeling.

Το ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς κλήθηκαν να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορούσε να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβλήθηκε μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

Οι τρεις φιναλίστ του GNTM έπρεπε να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν.

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλασσόταν με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούσαν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Παρά τις δυσκολίες, η συγκίνηση για το τελευταίο challenge ήταν εμφανής, έντονη και διάχυτη. Τα μοντέλα κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς γνώριζαν πολύ καλά πως μία θα ήταν η νικήτρια.

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved